Bmw 320d (2005) vagy audi a3 2. 0 tdi sportback (2005)?
Autóvásárlás elött állok és ez a két kocsi tetszett meg a legjobban.
Mindenki mást mond igazából , hogy miért ezt vedd és miért azt.Nekem az bmw külseje jobban tetszik, viszontb az audiban meg a belselye. Meg azt is hallottam h a bmw nem gyorsul olyan jól.
A ti véleményetekre is kivancsi lennék h melyiket lenne érdemesebb megvenni. Válaszotokat előre is köszönöm!!
Az általad felsoroltak közül egyik se túl jó. Míg jó addig mind a kettő jól megy. Az audinak hirtelen jön meg a nyomatéka míg a bmw egyenletesebben adja le.
Én 1.9 tdi vel venném az audit.
De még így is több értelem volna mindkettőben mint a benyögésedben...
Amúgy miről lehetne ezek esetében még beszélni általánosságban?
Futóművével egyiknek sincs semmi különös, váltóról meg nem esett szó, hogy milyennel szeretné, beltér meg teljesen szubjektív, hogy mi tetszik a kérdezőnek...
BMW E90 vagy E46?.
A BMW motorjaban a pillangoszelepekkel szokott gond lenni, ebbol vagy veszel ujat vagy az olcsopp megoldast valasztva ledugozod. Az Audi motorja eseteben a pd elemekkel szokott gond lenni, amennyiben a VW szervizbe a tulaj nem csereltette. Azert irtak az 1.9 PD Tdi-it, mert azoknal a pd elem nagyon ritka dolog hogy tonkremenjen 500000 km elott. Szoval a ketezres motorok eseteben a BMW motorikusan jobb, az Audi beltere meg minosegesebb.
1-es vagyok.
A BMW nél a pillangó szelepeken kívül még a turbó előtti kartergázszűrőre is oda kell figyelni, mert hamar meg tudja enni a turbót.
Ha e46 ról volna szó akkor még a rozsdára is érdemes odafigyelni meg a hátsó rugókra amiket szeret törni.
A 2.0pd vel sem feltétlen a pd elemmel van baj bár azokat ha minden jól ment cserélték garanciában continental pd elemre de emellett volt gyári bosch elemes is.
A gond az olajzási rendszerrel van ami egy 5szögletű ha jól tudom alumíniumból készült rúd, ami szeret elkopni(lekopik az éle és nem hajt csak magában forog és ez hajtaná az olajpumpát), így megszűnik az olajzása a motornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!