Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 120dizel (2005) vagy audi...

Lovesosa kérdése:

Bmw 120dizel (2005) vagy audi a3 2. 0 tdi (2005)?

Figyelt kérdés

Autovásárlás elött vagyok, ez a két kocsi tetszett meg legjobban.

A véleményetekre lennék kiváncsi h melyiket érdemesebb megvenni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2015. szept. 17. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az Audit venném, mert azt halottam hogy a bmw 1-es szériában felhasznált műanyagok rossz minőségűek (zörögnek menetközben stb.) más bajom nincs azzal sem. Azt viszont vedd figyelembe hogy olcsón hozzájuthatsz német luxus kocsihoz, de a fenntartása már drága lesz (alkatrészek, szervíz). Ha csak rövöd távokra akarod használni (kb 7-10 km) inkább benzinest vegyél hiába többet fogyaszt, mert a dízelnek eltömődik a koromszűrője amit csak szerelő tud megcsinálni és az plusz kiadás. Remélem segítettem.
2015. szept. 18. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
rövid távokra ne vegyél részecskeszűrős dízelt, meg úgy általában semmilyen turbódízel nem szeret hidegen rövid utakat futkosni, márpedig ez mindkettő olyan, amúgy mindkettő jó választás, ha olyan használatra kellenek, amilyenre tervezték őket, tehát leginkább hosszabb utak...
2015. szept. 18. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ülj be mindkettőbe és utána nem lesz kérdés. Amúgy Audi.

Plusz szerintem ezeknek az első szériás 1-es BMW-nek nagyon elcseszett a formája, de ez már csak szubijektív vélemény.

2015. szept. 18. 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Az audi jobban tartja az árát-.

A fórumoknak köszönhetöen a BMWnek olcsobb a fenntartása.

2015. szept. 18. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 116i van, de neked inkább az Audit javaslom.
2015. szept. 18. 14:59
 6/6 anonim válasza:
Az Audi minőségesebb, és szemből jobban is néz ki. Viszont a BMW motorikusan jobb.
2015. szept. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!