Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenki leszólja a szuzukit,...

Mindenki leszólja a szuzukit, de nekem a 2005 nél újabb swiftek nagyon tetszenek, aki ilyennel rendelkezik, vagy rendelkezett, mi a véleményük róla? Vennétek mégegyszer?

Figyelt kérdés
Könyörgöm laikus szuzuki ellenesek kíméljenek.

2015. szept. 17. 12:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

jók a suzukik

Csak hát sok ember lenézi, vesz valami francia cart amivel aztán jön a szenvedés:-)

2015. szept. 17. 12:37
 2/19 veterán vas ***** válasza:

Az enyém 2006-os kiadású 1300ccm.

Nem egy luxusjárgány, nem is versenyautó, a mindennapi élethez vettem. Minimális a szervizigénye, és megbízható.

Ennyi.

2015. szept. 17. 12:45
 3/19 Koplárovics Béci ***** válasza:

Az első Swift tényleg nagyon papír, ezt lehet látni néhány lánglovagok.hu képen is. Nem volt még szerencsém vezetni ilyet. Nem is nagyon szeretnék.

A 2005 utániak (Swift II) már jobbak, de még mindig elég papírok. Vezetni nem rossz, de nem is jó. Hasonló szintű németet és japánt vezettem, azért más kategória. Műszakilag viszont nagyon ott van. Ki lehet fogni rosszat, de több ismerősnél is tényleg az olajcsere+izzók szintjét hozza. Pedig mostmár közel 10 éves autókról van szó. Igen, persze, plusz a többi kopóalkatrész. De olyan random hibák szinte nincsenek. Mondjuk műszaki szempontból az elsőt is dícsérik.

Mindemellett nekem nem tetszik, nem jön be :)

2015. szept. 17. 12:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Szép vagy nem szép, ez mindegy, de ez a 2005-ös széria már rendes, komoly autónak számít szerintem. Elég minőségi, és műszakilag is rendben van. Ja és nem papírabb, mint más hasonló kisautó.
2015. szept. 17. 12:56
 5/19 A kérdező kommentje:
10 éves körüliben kell gondolkodnom, max 800ezrem lesz rá jövőre, évi max 10000km-re kell ezért is gondoltam a szuzukira, azon fellül annyi ogényem van, hogy ne fújon bent a menetszél, mint a mostani astrámban :D meg egy kis kényelem
2015. szept. 17. 13:48
 6/19 Bajer ***** válasza:
Egy ismerősömnek van 2005 utáni Swiftje és meg van vele elégedve. Mondta, hogy 2-esben 100-nál dadog a motor, utána 3-asban 140-nél dadog. Ha oda akar lépni neki akkor nem kell csalódnia a gépben. Nekem csak 2003-as Wagon R-em van, na az még elég szervizigényes Suzuki sajnos, de olcsó volt. Másodjára inkább diesel motorost vennék.
2015. szept. 17. 14:02
 7/19 anonim ***** válasza:
van, de nem vennék, nekem unalmas
2015. szept. 17. 16:39
 8/19 anonim ***** válasza:
800-ért csak fapados szart lehet venni, 1,1 a minimum.
2015. szept. 17. 16:52
 9/19 A kérdező kommentje:
említettem, hogy tízezer km évente, és egy astra helyett lesz, amiben olyan idő van bent mint kint... hidd el, ami neked fapad, az nekem luxus... :D
2015. szept. 17. 18:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Ültél már ilyenben? Ha nem akkor ne tedd meg mert csalódni fogsz. A belsejük eléggé gagyi, már elnézést a Swift tulajoktól, de nekem ez a tapasztalatom.
2015. szept. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!