Mindenki leszólja a szuzukit, de nekem a 2005 nél újabb swiftek nagyon tetszenek, aki ilyennel rendelkezik, vagy rendelkezett, mi a véleményük róla? Vennétek mégegyszer?
jók a suzukik
Csak hát sok ember lenézi, vesz valami francia cart amivel aztán jön a szenvedés:-)
Az enyém 2006-os kiadású 1300ccm.
Nem egy luxusjárgány, nem is versenyautó, a mindennapi élethez vettem. Minimális a szervizigénye, és megbízható.
Ennyi.
Az első Swift tényleg nagyon papír, ezt lehet látni néhány lánglovagok.hu képen is. Nem volt még szerencsém vezetni ilyet. Nem is nagyon szeretnék.
A 2005 utániak (Swift II) már jobbak, de még mindig elég papírok. Vezetni nem rossz, de nem is jó. Hasonló szintű németet és japánt vezettem, azért más kategória. Műszakilag viszont nagyon ott van. Ki lehet fogni rosszat, de több ismerősnél is tényleg az olajcsere+izzók szintjét hozza. Pedig mostmár közel 10 éves autókról van szó. Igen, persze, plusz a többi kopóalkatrész. De olyan random hibák szinte nincsenek. Mondjuk műszaki szempontból az elsőt is dícsérik.
Mindemellett nekem nem tetszik, nem jön be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!