Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenki leszólja a szuzukit,...

Mindenki leszólja a szuzukit, de nekem a 2005 nél újabb swiftek nagyon tetszenek, aki ilyennel rendelkezik, vagy rendelkezett, mi a véleményük róla? Vennétek mégegyszer?

Figyelt kérdés
Könyörgöm laikus szuzuki ellenesek kíméljenek.

2015. szept. 17. 12:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
:) nem a belseje érdekel első sorba, hanem fogyasztás, szervizháttér és minimális komfort, télen fűtsön nyáron meg hűtsön :)
2015. szept. 17. 23:13
 12/19 b.karesz válasza:
2007-es 120 000 km,minden probléma nélkül,napi használat mellett, 6 literes fogyasztással.Jól választottam!
2015. szept. 18. 09:31
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekem arra kell a kocsi, hogy 15 km-re lévő telkemre ki tudjak járni heti 3* + tavasszal és nyáron orazágon bellül néha kirándulok egyet, astrámat 2005 ben vattem 230000km-el, most 290000ren áll, pedig majdnem minden nap használom, heti 3000ft benzint fogyaszt :)

Szóval nincsenek hatalmas igényeim egy kocsival szemben.. Még az jitott eszembe, hogy 190 magas vagyok, vajon magasságommal nem kicsi e a kocsi, vagy inkább legyen egy ignis?

2015. szept. 18. 09:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ignisben már ültem azt tudom milyen, swifthez még nem volt szerencsém
2015. szept. 18. 09:52
 15/19 veterán vas ***** válasza:

Telkes autónak nem való a suzuki. A csomagtérbe max. egy kisméretű kézikapa fér el. :)

A 190cm nem gond, az ülés függőlegesen (is) állítható.

2015. szept. 18. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
az a gond 800 ért csak töröttet veszel, ami össze lett rakva, meg amibe sok km van, le vannak lakva annyiért, swifteknek felfele megy az ára nem le. talán egy alap 2 ajtóst megveszel 800-ért
2015. szept. 18. 11:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Csomagtartó helytt vonóhorog és probléma megoldva, 800 ért meg már azért kapni rendes swifteket már nézegettem jópárat, + ez jövőre lesz esedékes a vásárlás, amikor már 11 évesek lesznek ezek a 10 éves autók fog még addig picit csökkenni is az áruk ezen nem aggódom.
2015. szept. 18. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia, 2006-osunk van, olajcserén kívül semmi nem volt. Egy izzót sem kellett cserélni. 190 vagyok én is, még közelebb is szoktam húzni kicsit az ülést. 6 literes fogyasztás 170 ezer km után is. Aki írta, hogy inkább hasonló japán autót választana, attól kérdezném: Szerinted a Suzuki milyen nemzetiségű márka?
2015. okt. 10. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:

2 éves automata full. 2x ezer km.

egy izzó nem égett még ki. - Ez meglepő, mivel az előző H7-es félévente. Ez H4,

nőgyógyász végzettség nélkül cserélhető. - Ez szempont volt a vásárlásnál. Olyan autót

nem akartam, amiben nem lehet egyszerűen izzót cserélni.

Ennyi pénzért - 4m alatt- nincs jobban felszerelt autó.

Aránylag csendes. 120-nél 3000 körül forog. Dombon vissza gangol, akkor kicsit morog.

Ülések kényelmesek. Rugózás? Hát nem légrugók. Egyszerű konstrukció. Ültem már olyan

autóban ami kényelmesebben rugózott ebben a kategóriában. Cserében sínautó érzés kanyarban.

De én nem akarok sportosan kanyarodni inkább a kényelmet preferálnám. Műanyagok karcolódnak ( durván ) , ez

más autóimban nem tűnt fel. Fogyasztás eddig computer szerint 6.5 átlag, 4 évszak gumival,

sok város és pálya ( nem kitolva a szemét )

2015. okt. 12. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!