Mindenki leszólja a szuzukit, de nekem a 2005 nél újabb swiftek nagyon tetszenek, aki ilyennel rendelkezik, vagy rendelkezett, mi a véleményük róla? Vennétek mégegyszer?
Nekem arra kell a kocsi, hogy 15 km-re lévő telkemre ki tudjak járni heti 3* + tavasszal és nyáron orazágon bellül néha kirándulok egyet, astrámat 2005 ben vattem 230000km-el, most 290000ren áll, pedig majdnem minden nap használom, heti 3000ft benzint fogyaszt :)
Szóval nincsenek hatalmas igényeim egy kocsival szemben.. Még az jitott eszembe, hogy 190 magas vagyok, vajon magasságommal nem kicsi e a kocsi, vagy inkább legyen egy ignis?
Telkes autónak nem való a suzuki. A csomagtérbe max. egy kisméretű kézikapa fér el. :)
A 190cm nem gond, az ülés függőlegesen (is) állítható.
2 éves automata full. 2x ezer km.
egy izzó nem égett még ki. - Ez meglepő, mivel az előző H7-es félévente. Ez H4,
nőgyógyász végzettség nélkül cserélhető. - Ez szempont volt a vásárlásnál. Olyan autót
nem akartam, amiben nem lehet egyszerűen izzót cserélni.
Ennyi pénzért - 4m alatt- nincs jobban felszerelt autó.
Aránylag csendes. 120-nél 3000 körül forog. Dombon vissza gangol, akkor kicsit morog.
Ülések kényelmesek. Rugózás? Hát nem légrugók. Egyszerű konstrukció. Ültem már olyan
autóban ami kényelmesebben rugózott ebben a kategóriában. Cserében sínautó érzés kanyarban.
De én nem akarok sportosan kanyarodni inkább a kényelmet preferálnám. Műanyagok karcolódnak ( durván ) , ez
más autóimban nem tűnt fel. Fogyasztás eddig computer szerint 6.5 átlag, 4 évszak gumival,
sok város és pálya ( nem kitolva a szemét )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!