Ki hogyan vélekedik erről az autóról?
Attól nem lesz jobb, hogy Renault belülről, sőt...
Igénytelen, "keleti" kocsi. Nyilván tudjátok milyen szolgáltatást nyújt. Ennyit elment komoly gond nélkül, akkor nyilván rendesen karban volt tartva, vigyázva rá. Apróságok majd lassan jöhetnek elő. De jó eséllyel bírni fogja egy darabig még
Nehogy bemeséljétek már azt hogy elmegy 300000 km-ert
Esetleg egy BMV de ez a román szar tuti nem megy el ennyit
ez a 300 000 km egy hülyeség, ennyit egy 1973-as kétütemű Wartburg is elmegy ha rendesen van használva, tapasztalat mert van a családban és ennyi km van benne, persze ma már csak nosztalgiából vesszük elő, de a kilométer az akkor is kilométer. Egy BMW meg jóval többet elmegy mint 300 000 km, ahogy egy Dacia is. Nekem Alfa 159-em van, kombi, 600 000 km felett jár és nincs gond vele pedig 5 év alatt került bele ez a km, amiket kell azt kicseréltetem benne, utánna ugyan úgy megy több 10 000 km-t.
Kérdező, a napi 50-60 km nem távolság egy autónak, ezt egy 50 köbcentis robogó is röhögve tudja, sőt a dupláját is, még a simson is. Az én autóm átlagba 500-600 km-t megy egy nap, van hogy többet, van hogy kevesebbet, egy héten hét napot, egy héten 5 napot. Többet költök gumira mint alkatrészre és szervízre :) 100 000 km alatt megeszik két szett PZero-t, de ebbe a 100 000 km-be csak az olajcsere miatt megyek 10 000 km-ént szervízbe, esetleg ha apróbb dolgok vannak, de nem jellemző. Egy autót tudni kell használni és akkor nincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!