2 millió környékén Golf V GTi használtan, mik a tapasztalataitok/véleményetek?
e46-al nincs semmi gond, de van aki nem szereti a sedan autókat, én sem szeretem, a Brera csak hétvégi autó nekem, a munkámhoz szükséges autóm meg egy kombi 159-es Alfa (én Alfa fan vagyok), a sedan 159-es szép autó de nekem nem jön be, viszont az E46 kombi tetszik. Lehet a kérdező is így van vele, hogy csak ferdehátú jöhet szóba.
Kérdező, csak VW jöhet szóba? Ha nem csak VW, és nem csak benzines autó, akkor ajánlom a Fiat Bravo-t 2.0 MJet sportot, idehaza nem tudom, hogy van e, Piacenza-ban próbáltam ki egyik ismerősömét, nekem elnyerte a tetszésemet, rendkívül nyomatékos volt, belseje kimondottan szép, menettulajdonságai is rendben voltak, na de nem akarom fényezni, ha van kedved, akkor rákereshetsz neten
Köszönöm a válaszokat!
Osynho: 2 millióért valóban nagyon szép 328i-ket lehet már kapni ez tény, de nem vagyok bmw párti, a hátul hajtás sem fontos, plussz nekem a márka kicsit túlárazottnak tűnik. Azért hogy egy közel 20 éves autóért 2 milliót adjak... Pedig a VW embléma is feláras sztori, de azért röhej hogy egy-egy szebb állapotú BMW-kért mekkora összegeket képesek elkérni... És akkor valamelyik már a hátsó sárvédőíven rohad is. Egyébként a szedán forma a kedvencem, sokáig A4-en gondolkodtam ezzel a motorral, de ha a sportosságot veszem alapul, ilyen teljesitmény környékén egy kisebb kompakt sportautó szerintem jobb választás.
Alfa-fanatik: Nincs bajom az olasz márkákkal, igazából azért ragaszkodok a VW-konszernhez, mert ehhez van szakszervizes kapcsolatom, ez rengeteget nyom a latba :)
De köszönöm a rengeteg választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!