Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 millió környékén Golf V GTi...

2 millió környékén Golf V GTi használtan, mik a tapasztalataitok/véleményetek?

Figyelt kérdés
Ilyen autón gondolkodom, de nem tudom mennyire lehetnek leharcolva ezek a 2 millió környéki modellek. (Akár német, akár itthoni) Érdemes megkockáztatni vagy nagyon nagy szívás?

2016. márc. 24. 09:47
1 2
 11/18 Osynho ***** válasza:
18%
2 millio környékén már lehet kapni nem lefingott e46-ot, én azt vennék. Sor6, hátsó hajtás. Persze nepauto, meg kocsogbmw-s, stb, de akkoris.
2016. márc. 25. 01:28
 12/18 Osynho ***** válasza:
36%
Na repkednek a mínuszok. Megkérdezhetem miért? :D
2016. márc. 25. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

e46-al nincs semmi gond, de van aki nem szereti a sedan autókat, én sem szeretem, a Brera csak hétvégi autó nekem, a munkámhoz szükséges autóm meg egy kombi 159-es Alfa (én Alfa fan vagyok), a sedan 159-es szép autó de nekem nem jön be, viszont az E46 kombi tetszik. Lehet a kérdező is így van vele, hogy csak ferdehátú jöhet szóba.

Kérdező, csak VW jöhet szóba? Ha nem csak VW, és nem csak benzines autó, akkor ajánlom a Fiat Bravo-t 2.0 MJet sportot, idehaza nem tudom, hogy van e, Piacenza-ban próbáltam ki egyik ismerősömét, nekem elnyerte a tetszésemet, rendkívül nyomatékos volt, belseje kimondottan szép, menettulajdonságai is rendben voltak, na de nem akarom fényezni, ha van kedved, akkor rákereshetsz neten

2016. márc. 25. 11:27
 14/18 Osynho ***** válasza:
50%
E46-ból létezik coupe, kabrió és compact is a sedan, touring mellett. :)
2016. márc. 25. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
2 millióért már elég jót kapsz mindegyikből. Az olcsóknak mindegyiknek van valami baja, vagy sokat futottak (vagy vissza van nagyon tekerve) vagy össze volt már törve mindig kiderül valami.
2016. márc. 26. 17:45
 16/18 Osynho ***** válasza:
0%
Ugy látom a karosszeriavaltozatokkal is hülyeséget mondtam. xd Erre is jöhet a mínusz! :-D Indokolni most sem kell! ;-)
2016. márc. 26. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
13-as vagyok, Osynho én zöldpacsiztalak, mondjuk én sem értem, hogy a többiek miért pontoztak le, amikor nem mondtál semmi rosszat vagy hülyeséget, sajnos ilyen ez az oldal, ha valaki okosabb mint a másik, azt lepontozzák :)
2016. márc. 27. 14:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Osynho: 2 millióért valóban nagyon szép 328i-ket lehet már kapni ez tény, de nem vagyok bmw párti, a hátul hajtás sem fontos, plussz nekem a márka kicsit túlárazottnak tűnik. Azért hogy egy közel 20 éves autóért 2 milliót adjak... Pedig a VW embléma is feláras sztori, de azért röhej hogy egy-egy szebb állapotú BMW-kért mekkora összegeket képesek elkérni... És akkor valamelyik már a hátsó sárvédőíven rohad is. Egyébként a szedán forma a kedvencem, sokáig A4-en gondolkodtam ezzel a motorral, de ha a sportosságot veszem alapul, ilyen teljesitmény környékén egy kisebb kompakt sportautó szerintem jobb választás.

Alfa-fanatik: Nincs bajom az olasz márkákkal, igazából azért ragaszkodok a VW-konszernhez, mert ehhez van szakszervizes kapcsolatom, ez rengeteget nyom a latba :)

De köszönöm a rengeteg választ!

2016. márc. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!