Mazda 6 vásárlás, dízel,2.2 129 le.2011-es modell, ár 3 millió Ft. Tapasztalatok?
Benzinessel szerintem jobban jársz, bár ha évi 25ezerenél többet mész...
De itt kérdezd meg www.mazdaklub.hu/forum...
Nekem 3-asom van, már a második Mazdám, sosem fogok más típust venni.
(persze Lexust,Teslát vennék, de maradjunk a Földön :-) )
Úr isten 6-os!
Ez nem matematika óra. Ennyire nem lehetsz naív.
Amelyik autónak erősebb a motorja, kisebb köbcenti mellett, az hamarabb megy tönkre? Jézusom! Kímélj meg a hülyeségedtől!
Rengeteg motor és technológia áll emögött az ipar mögött, te pedig egy "elvi" matematikai függvényt állítasz fel aminek semmi köze a valósághoz.
A Jóska 80 kiló, és felemeli az 50 kilós zsákot.
Pista 120 kiló, és Ő is csak annyit visz el egyszerre.
A hatos elvi matematikája erre azt mondja:
Jóska hamarabb meghal, mert nagyobb erőt fejt ki kisebb izomtömeggel. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kiszaladok a világból!
Szerintem ne osszad az észt, hogy ki mekkora hülyeséget ír, ha már a kérdésre nem tudsz válaszolni.
Egy kis történelmi tény:
A Honda lett a 80-as évek elején a vezető multinacionális cég japánban, így Ő képviseli a Japán autó konszern érdekeit.
A Japán autókonszern elnöke mondta személyesen, hogy a Japán autókat 6 évre gyártják.
Ez alatt pontosan azt kell érteni, hogy technológiailag arra törekszenek, hogy 6 éven át gondozás mentes legyen az általik gyártott személygépkocsi.
Úgy a karosszéria, mint a motor, váltó, és egyéb kiegészítő alkatrész.
Ez után a hiba, és gondozásmentes időszak után, javasolják a kocsi kockára nyomását, és újrahasznosítását, valamint egy új megbízható személygépkocsi vásárlását újabb 6 évre.
Az, hogy a balkánon 20-30 éves autók is előfordulnak, nem jelenti azt, hogy hülyeséget mondott volna a Honda és egyben a Japán autókonszern elnöke. Az pedig hogy leírtam amit egy vezető autógyártó cég elnöke mondott, nem hülyeség, hanem idézet.
Nem tudom, hogy mi közöm az Opel-hez, de bizonyára nálad a Német autó kifejezés erre a gépjármű gyártóra korlátozódik. (Soha nem vennék Opelt. Nem szeretem őket.)
Látom az "5%-ban hasznos válasz..." alapján, hogy a 6-7 válasz a tiéd. Lehetőleg ne a válaszadókat minősítsed a válaszaik alapján, hanem próbálj valami választ adni, vagy ha ez nem megy akkor legalább az olvasók számára hasznos információt adni.
Kivéve, ha matematika szakos tanár vagy és unatkozol a következő sztrájkig.
Akkor minden világos, és bocsánatos.
Kicsit gáz hozzá a példa.
A hatos meg nem ír hülyeséget.
Anyagokkal egyre jobban sporolnak, ugyanakkor teljesítményt növelik. Totál mindegy, hogy mit csinálnak, az anyagok akkor is nagyobb terhelésnek vannak kitéve a motorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!