Miért mehetett tönkre a kuplung?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy dízel ford transitot vezetek, amiben viszonylag nem rég lett cserélve a kuplung. Nem mindig 50-el járok, viszont vigyáztam rá, hogy soha ne csúsztassam. Összehasonlítva a régebbivel ez kiválóan fogott is tegnapig, míg nem hallottam egy fémes hangot. Félreálltam és azóta nem veszi be a sebességeket. Egy szerelő azt mondta rá, hogy szétesett a kuplung. Ahogy olvasgattam, ha a kuplungpedált nem nyomom be a vezetési stílusnak nincs köze ezen alkatrészek kopásához. Így viszont nem is értem mi okozhatja a problémát.2016. márc. 19. 09:35
11/12 anonim válasza:
Lehet felesleges, de ártani nem árt. Akinek ez problémát jelent, ne menjen szerelőnek. 6-os csavar még nekem sosem jelentett plusz gondot, ha loctite-tal rögzítve volt. Mondjuk az autóban cserélek 200 ezernél kuplungot és lendkereket, akkor elvileg elmegy még ennyit(persze nem a legócsóbb készlet kell). Aki 400nál még egyszer meg akarja ezt tenni egy átlagos személyautónál azt amúgy sem sajnálnám, mert az nagy eséllyel visszatekerve akarja épp eladni.
12/12 anonim válasza:
Simán csak emgadta magát, megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!