Tudnék külföldről ilyen árkategóriában ilyen Fordot találni?
Helló!
Belgiumból, Németországból, Ausztriából szeretnék másfél hónapon belül egy Ford Mondeot behozatni. Nagyon tetszik.. Szerintetek 900.000FT-ért papírostul lehetne venni egy nem kombi Mondeot? 150E körüli kilométerrel? 2001-nél újabb modellt esetleg?
Németországból, Ausztriából már inkább nem annyira, sok rossz állapotú autót árulnak azok már. A belgákban jobban bíznék.
Benzines akarna lenni ilyen kevés KMrel? Nem lehetetlen inkább nehéz, 2500-3000 eur biztos lesz.
15 éves középkategóriás benzines max 150 000 km-rel de lehetőleg Suzuki Swift árban és még hozzák is be neked? :D
És csodák csodája, tényleg hirdetnek egy csomó ilyet, bár szerintem a felénél duplázható az óraállás, de za nem fontos:
Én pont Mondeo-ért mentem ki - bő egy éve - , de cudar élmény volt.
Van egy jó ismerősöm, és volt egy jó vételem (egész más), meg tőkém - lakásra tettem félre, de szomorú hír ért pár éve, és örököltem közben. (Jó én tanulás mellet mindig dolgoztam.)
2010-es évjárattól fiatalabb Mondeo-t láttam csak jó vételben.
Most egy többször ennyibe kerülő autóval járok, és két kategóriával feljebb - mint amit írsz, vállalok fuvarokat félállásban. Viszont már gyári komputer mutatja a km állást, és alig futott, és meg kímélt. És biztosítva van, és pluszba jövők ki. - már akkor is ha megtörik/megtörnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!