Milyen autót vennétek külföldről?
Annyi pénzért keress itthon autót, aminek már van forgalmi engedélye.
A kintről behozott autót haza kell hozatni, honosítani kell, ami jelentős költség, ha 500ezres keret, egyszerűen nem éri meg.
Elsőnél a pont.
Nem értem miért akar mindenki külföldi kocsit... Asszed nem tekerik az orákat? Aminek van szervizpapirja és rajta van h pl fél évente vagy évente lett cserélve valami ott tudják igazolni a km-t. De egy 1000euros 20 éves 3-as golfot nem igazan szoktak már, ha csak nem tényleg Némettől első tulajtól veszed veszed. Én kint élek itt vettem a kocsim nem vagyok megelégedve. Nagy rá az esély hogy ha kimész kocsiért akkor valami török albán szerb lesz a tulaj és hidd el gyilkolják rendesen a kocsikat... Persze van kivétel.. De 500ért külföldre menni kocsiért hülyeség..
Behozatallal együtt 500ezer?!?
Az nagy biznisz lehet,mert ha ebből levesszük a "behozatal" árát(papírmunka,tréler stb)ami óvatos becsléssel 200ezer,akkor a kocsira maradt kb 300ezer.......
Nem tudom szétnéztél-e már mit lehet kapni a németeknél kb 1000euróért.....ezért kár elindulni!
Semmilyet nem hoznék be külföldről, én nem elégszem meg a leharcolt, külföldi "csodákkal".
Ellenben neked figyelmedbe ajánlom a távirányítású autókat, egész pofásakat lehet most már kapni. Nézd csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!