1/11 Tomcatters válasza:
Haat megmondom őszintén.. én japán/benzin párti vagyok,de a b,c class mercik tetszenek ezek a cdi motrok nem olyan roszak mint pl a e class cdi motrok ,abból minimum 300 cdi . 270cdi motor (2004 től gyártottak) amit a merci próbál elfelejteni
2/11 anonim válasza:
Így kinézetre nem rossz, igaz az is sokat számít, hogy neked mire kell, tehát munkába járni, családba mindennap használni stb. Ha neked így megfelel, akkor vedd meg.
4/11 anonim válasza:
Külsőre jó. De mercédesznek nagyok a szervíz kötlségei, egy dízelnek meg pláne. Ha neked ez belefér, akkor vedd meg.
5/11 A kérdező kommentje:
Tényleg drágább a fenntartási költsége mint bármely másik autónak?
2016. márc. 15. 14:28
6/11 anonim válasza:
Szia igen drágább és többet is kell fele foglalkozni mint egy átlagos autóval. De ha meg kapja a rendes törődést akkor sokkal tovább bírja mint egy átlag autó.
7/11 anonim válasza:
Nehogymá' egy 9 éves dízelben 175e km legyen! Egyébként valóban attól függ, mire akarod használni és hol?
8/11 anonim válasza:
Hát igen kicsit fura az a 175.000 KM benne de nem annyira hihetetlen. Nekünk a 10 éves škoda fabia 1.9 tdi Ben 260.000 KM van és szalonból vásároltuk 0-KM rel. Már párszol meg járta a horvát országot is az autó.
Na de ha te nem jársz hosszú utakra pl. naponta 240km autópályán akkor nem jó választás a Diesel, mert az nem szereti a városi totyogást hosszabb országúton 80-90 el már használható de városba gyakran nem jó használni.
9/11 anonim válasza:
Az előző vagyok nem 10 éves hanem 10+ talán 15 vagy 13 nem tudom pontosan hányas évjárat mert még kicsi voltam mikor lett véve és igazából nem foglalkoztam vele.
10/11 A kérdező kommentje:
A belinkelt autó sztornózva. Kilóméteróra visszatekerve,gumikat kellene cserélni,stb.Viszont ajánlottak egy Németországi B 200 diesel autómataváltóval.Garantált 170 ezer km -rel.Jó áron is van 2006/12 1800000 ft.Az autómataváltótol kicsit tartok.Leginkább városi használatra kell,de sokszor utazunk is hosszabb távokat.
2016. márc. 16. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!