Erről az autóról mi a véleményetek?
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem venni akarom csak eladni, kíváncsi voltam mik a reakciók.
Lehet hogy le vehettem volna a sport kipuffot ami csak egy típusspecifikus hátsó dob szóval minden további nélkül vissza lehet tenni a gyárit(adom is hozzá) ami meg is van és csak 2 éves ahogy maga a rendszer is.
2 év alatt cseréltem egy gömbcsuklót, és a légtömegmérő sem régi(behalt az előző).
A főtengely fordulatszám jeladó is cserélve lett(nem akart beindulni)
Új üzemanyagtank mert a régi szétrepedt.
Új kuplungbowden mert elszakadt, de ebből adok egy tartalékot is.
3 hónapja pedig egy új vízpumpa és feszítő görgő került bele, ráadásul fel lett töltve új fagyálló hűtőfolyadékkal.
A motorja mint írtam jó és csendes ezen felül 8000km-alatt nem csökkent az olajszint, szóval akkor még a legkevésbé sincs szétkopva.
Viszonylag csendes autó szóval beszereltem ezt a kis mélyládát a jobb hangzás miatt, de még a gyári kazettás fejegysége is megvan és a hozzá tartozó kód is.
És van hozzá téli-nyári garnitúra felnistül amit szintén adok mellé.
Frissen vizsgázott és minden további nélkül átment nem kellett rajta semmit javítgatni.És nem eszi az izzókat sem amióta megvettem nem kellett cserélni benne.
Ezt csak a miheztartás végett írtam hogy nem egy ócska romról van szó.
De majd úgy is csak annak lesz meggyőző aki eljön és megnézi, kipróbálja.
Külön cseréled a vízpumpát és a szíjat stb?
Ez akkora negatívum, hogy nem írnám le sehol.
Nekünk is van két Corsa B (az egyik dízel) ennyiért nagyon jót kapsz. Ha nem kell nagyobb, akkor biztos nem Astra-t vennék. Viszont a fentiek miatt ez a kocsi kérdéses. Én kidobnám belőle a hangcuccot és eladnám külön, feltéve ha nincs szétfaragva az összes kárpit, aztán akkor vonzóbb lehet a dolog
Láncos a motorja, a vízpumpát a generátorszíj hajtja azt pedig nem volt indokolt cserélni csak a feszítőgörgőt:)
Nincs szétfaragva semmi.
Nagyobb kell azért adom el, de hogy Opelt nem veszek az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!