Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Elég olcsó, régi vágyam egy e30-as, és ez talán még használhatónak tűnik.

Ennyit megér szerintetek?Vagy nagyon hulladék lehet? Igazából maximum hétvégente lenne használva, aztán majd az évek során rendbe lenne rakva.

2016. márc. 4. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem gáz... a kis 14 éves tinipitsák szokták csinálni ezt a jack daniels mániát, meg ez a "kis rozsda az alján" hát ez elég aggasztó, mert ha egyszer valami elkezd rozsdásodni, akkor az elég gyorsan tovább terjed, és ha arra nem veszi a fáradtságot hogy eltávolítsa... de hát te tudod, te csak véleményt kértél :D
2016. márc. 4. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igen, arra a jackre elkéne egy fólia vagy egy festés.:D De az pár ezres tétel.
2016. márc. 4. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a kinézetéből és a leírásból kiindulva biztos nem venném meg. Valószínű, hogy nem volt kímélve, szóval attól, hogy papíron ezt-azt cseréltek benne, még könnyen lehet, hogy szét van hajtva rendesen, amin olajcsere stb nem igazán fog már segíteni.
2016. márc. 4. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez az igazi hülyegyerekautója. Meg se nézném, még akkor sem ha csupa szépet írna róla. De még azt sem...
2016. márc. 4. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha már BMW-vel szemezgetnék, tuti nem ezt nézegetném. Szerintem túl gyenge a motorja. Az a 77 Kw nagyon kevés. Amúgy az állapota sem valami bizalom gerjesztő.
2016. márc. 4. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Az 320asok sajnos brutálisan drágák, viszont mindenképpen e30t szeretnék, a 105 lóerő nekem bőven elég, nem sokat használnám, kisebb tavokra csak.
2016. márc. 5. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
318-ból is a jobb állapotú darabok ára már lassan megindul felfelé.
2016. márc. 5. 01:04
 8/8 anonim ***** válasza:

6Hengerest vegyél, nem drágák ahhoz kepest amit csak hétvégén használva is koltesz ra!!!!

Ha ez 6hengeres lenne elmennek megnézni, de muszerfal karpit repedt, ket elso ülés ocsmány, motorteton matricát lekellene szedni, kerdes mi a kicsi rozsda, mert ahol kis rozsda van ott fel ev után sok rozsda lesz. Hengerfejtomjtes miert volt cserelve es szakszerűen? Sok sok kerdes....

Erre ránézésre is 600at költeni kell, 900bol meg jobb 6hengeres van.

1600km mentem januar1 ota es 100e ft+170liter benzin....

Ezt csak azért irom ne legyen meglepetés vásárlás után!

Most kell olajat cserélnem es lassan gumit vennem. Gyári gumi 4db. 225/60r15 120e ft, olaj 6liter meg szurok 20eft. Igaz e34, de e30 se olcsóbb moka!!!

2016. márc. 5. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!