Suzuki Vitara? Mi a véleményetek?
A vitaráról az a véleményem, hogy brutálisan túl van árazva. Már a közepes felszereltség is 6 millió felett van, a "legjobb" modell meg 8 lepedő.
Ennyiért sokkal jobb autót kapni.
Az meg, hogy milyen szuzukit ajánlunk első autónak kb. attól függ mennyi pénzt szánsz rá.
Arról szó sem esett, milyen Vitarára vonatkozik a kérdés.
Új, 1-2 éves, 10-12 éves?
A túlárazásra vonatkozó megjegyzéshez: mennyi lenne a reális ár egy SUV esetében?
Talán nem véletlen, hogy az új autóknál a Vitara vezet az eladási listán, a SUV-ok többsége 10muillió forint fölötti áron vásárolható meg, a divatirányzatnak megfelelő külső mindig plusz pénzbe kerül, mint ahogy a divatos emblémának is megvan az ára.
Én élből az újra gondoltam, mert a régit itthon Grand vitara néven forgalmazták.
És igen, én drágának tartok egy 1.6 dízel szuzuki SUV 6,3 misiért (legolcsóbb, alap felszerelés) amikor a konkurens 2.0 Q3-as alapára 8,5, egy dízel GLA merci 9... És igencsak más presztizsértéke van. Mert a SUV semmi másról nem szól csak a presztizsről, ugyanis funkcionalitásban egy halott kategória, pont semmire sem jó.
De mint mondtam ez csak az én véleményem, ezt kérdezte a kérdező. Másnak nyugodtan lehet más.
"Én élből az újra gondoltam, mert a régit itthon Grand vitara néven forgalmazták."
A Grand Vitara előtt is volt ám élet.
Az új Vitarát már én is néztem. Meglepően alacsony az ára. Úgyhogy ahhoz képest nem rossz. Jól néz ki, szerintem korrekt autó ennyiért.
Már 4 millió alatt is lehet kapni.
Egy Astrából pl majdnem 5 millió az alapmodell. Kérsz bele egy dízel motort, a reklámozott led-mátrix fényszórót netán az ablakokat sem kézzel akarod kurblizni és már az is 8 millió környékén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!