Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktál hangosan zenét hallgat...

Szoktál hangosan zenét hallgatni vezetés közben?

Figyelt kérdés
Én ha épp jó zene megy akkor megesik hogy "bömböltetem" de ez ritka mert szeretem hallani a motort hogy megy... Ti szoktátok nagyon hangosan hallgatni?
2016. márc. 10. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam, ritkán veszem fel teljes hangerőre, de alapjában véve hangosan hallgatok zenét. Sokakkal ellentétben, engem a zene hallgatás pont hogy megnyugtat, jobban tudok tőle koncentrálni és nem idegesítem fel magam egy dugóban. Én is nagyon szeretem a motor hangját hallgatni, amikor kicsit komorabb kedvemben vagyok főleg. Mellesleg nálam amúgy ez attól függ hogy most egyedül utazom-e vagy társasággal. Mert például ha valakivel megyek, akkor inkább beszélgetek és ritkán hallgatok zenét közben.
2016. márc. 10. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam, de ez embertől függ, aki szereti a hangos zenét, az az autóban is úgy fogja hallgatni, aki meg nem, az sehol sem fogja hangosan hallgatni. Én előbbi csoporthoz tartozok, és minden eddigi autómban elég komoly hangrendszert hoztam össze.
2016. márc. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!