Vezetes kozben miket szoktatok hallgatni?
Figyelt kérdés
Konkret szamokat vagy mixeket is mutathattok, vagy esetleg csak stilusokat, eloadokat.
Nekem attol fugg milyen kedvem van, szeretek neha hip hop-ra gengszterkedni a varosban de hosszabb utakon techno duborog. Aztan persze neha nagyon raflashelek valami top slagerre es akkor az vonyit egymas utan 20szor:D
2015. febr. 2. 19:38
1/4 anonim válasza:
Manowar, Judas Priest, ilyenek. Én ugyanis szeretek az autóban ZENÉT hallgatni.
2/4 anonim válasza:
egy fix van: ZARDONIC & VOICIANS - Bring Back The Glory
egy kis ízelítő hozzá (ezen videó nézése közben akadtam rá): https://www.youtube.com/watch?v=w7gGraUOAZA
Amúgy van kb 200 szám a telefonon (bluetooth hangszóróra viszem ki a hangot, elég az), be van állítva a random lista. Van közte rap, pop, rock, heavy metal, elektronikus. Amúgy zenei mindenevő vagyok. :)
3/4 anonim válasza:
Nigel Stately - Deep Cafe (összes) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!