Szoktál zenét hallgatni vezetés közben?
Figyelt kérdés
Nagyon hangosan, vagy csak élvezhetően?2011. jan. 22. 16:21
1/11 anonim válasza:
Nem.Az A-s karbi és a 60-as rendszer a legszebb zene amit vezetés közben hallgatok! :)
2/11 anonim válasza:
szia!
Én mindig hallgatok zenét, ha nem vagyok fáradt akkor emberi hangerőn, ha fáradt / álmos vagyok akkor full hangerőn. :-)
3/11 anonim válasza:
Igen, félhangosan, leginkább Pink Floydot, vagy Deep Purplet.
4/11 anonim válasza:
Igen, főleg country-t, mint Johnny Cash, Junior Brown; vagy valamilyen rockzenét, csak az a baj hogy bizonyos számoknál pl. Modern Lovers - Roadrunner automatikusan beljebb csúszik a jobb lábam. :P
5/11 anonim válasza:
Neo FM - ami ott megy mind jó ( nekem ) :-)
6/11 anonim válasza:
Mikor-hogy... Van, hogy beszélgetünk az asszonnyal, van, amikor rádiót hallgatok(unk), van amikor rendesen berezeg a kaszni a zenétől... főleg, ha jó Rammstein szám jön :)
7/11 anonim válasza:
Akkor legalább nem csak én hallgatok Rammsteint vezetés közben :)
Ja, és nálam is alap, hogy mindig szól a zene. Általában pedig normális hangerőn.
8/11 anonim válasza:
Nem szeretek zenét hallgatni, ha mégis szól akkor is csak halkan.
Szeretem hallani ahogy a motor zúg, számomra jobb mint a zene.
9/11 anonim válasza:
Már dugtam is menet közben,zenét hallgatva.
10/11 anonim válasza:
te mit halgatsz jobban? egy V10-est ahogy énekel vagy nyálas szart a class fm-en?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!