Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ajánlanátok japán nyelvkönyvet...

Ajánlanátok japán nyelvkönyvet, ami kezdőknek van és lehet hallgatni vezetés közben?

Figyelt kérdés
Audible-n találtam párat, de nem elég a minta, hogy azt mondjam, érdemes megvenni...
2014. febr. 1. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Colloquial Japanese és Teach yourself Japanese könyveket hanganyaggal le tudsz tölteni a netről is, nem kell megvenni. Beírod a google-ba mellé, hogy download, és válogatsz a találatok között. Én is csak akkor veszem meg az ilyesmit, ha tutira bejön, és tökéletes minőségben szeretném hallgatni, illetve a kezemben tartani. Tizenezrekért nem veszek zsákbamacskát.
2014. febr. 1. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:

nem hanganyag kell, hanem kifejezetten hangoskönyv, az meg, hogy fizetek-e érte vagy sem, az hagy legyen az én problémám, ezért van audible tagságom ;)

heti egy óra japán órám van és be kell hozzam a többieket, akik fél évvel előbb kezdtek, mint én

2014. febr. 1. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd, a problémád az volt, hogy "nem elég a minta, hogy azt mondjam, érdemes megvenni". Erre mondtam, hogy akkor töltsd le netről az egészet, az alapján már csak el tudod dönteni, érdemes-e költened rá! Ha kimondottan hallgatós könyvet keresel, ott a Pimsleur. Hogy neked mi fog beválni, és mi nem, azt én honnan tudjam? Nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy nekem nagyon jó egy könyv, te meg felesleges pénzkidobásnak tartod majd. Egyébként ha szereted a hallás utáni leckéket, ajánlom a [link] oldalt. Regisztrálás után egy teljes hétig használhatod ingyen, mielőtt eldöntöd, hogy előfizetsz-e az adott nyelvre.
2014. febr. 1. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásodat, de akkor még egyszer, hogy világos legyen - hangoskönyv, mert vezetés könyvben akarok tanulni, akkor van időm, nem internetes oldal, nem hanganyag...valaki aki tanult japánul tudna ajánlani valamit?
2014. febr. 1. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A Pimsleur, amit ajánlottam, hangoskönyv. Olyan jellegű, mint nálunk a Relaxa villámtanfolyamai. Japán-angol, de feltételezem, ez nem gond, ha amúgy is az Amazonon keresgéltél.
2014. febr. 1. 21:31
 6/7 anonim válasza:
Szia! Én az ELO-s japán tanfolyamot végeztem el, náluk a tankönyvhöz van CD, és azon a teljes tankönyvi anyag megvan (szavak szótárszerűen, kiejtési szabályok, nyelvtan, feladatsor stb). Van arra is lehetőséged, hogy egyszerre kérd postázni a teljes tananyagot, akkor a saját ütemedben haladhatsz. (Bár szerintem a feladatokat érdemes elvégezni írásban, mert az írásjeleket sosem fogod másképp megtanulni.)
2014. febr. 5. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

ELO piszkosul drága és nem hangoskönyv...hiraganákhoz és a katakanákhoz van ingyen és 500 forintos applikáció, meg a céges tanár...nekem beszéd centrikus hangoskönnyv kellene

2014. febr. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!