Szoktál hangosan zenét hallgatni vezetés közben?
Mikor rádiót hallgatok akkor átlagos hangerővel szól.
Ha a kedvenc zenéimet pendrivról hallgatom, akkor előfordul,hogy kicsit hangosabbra veszem, de azt is csak autópályán vagy országúton.
Városban nem szeretem ha hangosan szól, elveszi a figyelmemet.
Reggel nem, de este igen. Napi 3 órát pályázok saját kocsival, úgyhogy valami muszáj megnyugtasson a meló után.
Elindítom a kedvenc mappámat, feltekerem a hangerőt és mehet a buli. Néha zavaró hogy a remegéstől alig látni valamit a középső tükörben, de rengeteget vezetek kamiont is, tehát valójában megszoktam hogy anélkül közlekedjek.
A motoron nincs mit hallgassak, ugyan olyan szépen jár mindig.
Nem. Általában még halkan se. Vagy csak hosszú több órás monoton utakon kapcsolok zenét.
Engem kifejezetten zavar, ha nem hallom a kocsi motorhangját.
Városban nem hallgatok hangosan zenét, mert nekem kell a motor hangja, hogy mikor kell váltani és süketnek is érezném magam, ha nem hallanám a közlekedés hangjait.
Viszont városon kívül szeretem bömböltetni, még hangosan énekelni (inkább kiabálni) is szoktam:D
mikor milyen kedvem van,van hogy halkan hallgatom van hogy beszéd hangerőn de néha rám jön és akkor viszonylag elég hangosan is szokott szólni.
nálam olyan nincs hogy csak akkor ha jó zene megy,rádió nekem be sincs programozva,mert soha nem kapcsolnék rá.
azt hallgatom amit szeretek és nem nagyon szokott rádióban menni,a rádió minőségéről nem is beszélve,hallgathatatlan sz ar.
Szoktam, de én sem vagyok paraszt. :)
A motor hangját már megszoktam, azt már nem hallgatom.
Nálam van erősítő meg minden, így nem kell hangosra vennem a zenét, hogy tényleg élvezhető legyen.
Ilyenkor hidegebb időben, meg amúgy is fel van húzva az ablak.
Nyáron nagy melegben, légkondi működésétől függően, már van hogy lehúzott ablaknál van a történet.
Akkor nem veszem olyan hangosra, illetve pirosban álláskor, dugóban még jobban lehalkítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!