Opel Astra G 1,4 16v megéri?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék cserélni és elmentem egy kereskedésbe és ott volt egy 800.000ft os 253.000km(vezetett szervízkönyves,legalábbis a garanciális szervízig) es G astra 2003 as, nagyon szépen jár,próbakörön is szépen muzsikált, minden kormány mozdulatra azonnal reagál,rozsda sehol,váltó szépen kapcsolható,viszont a kipufogón fehéres füst jött ki,a kereskedős azt mondta ,hogy állt és a gőzt nyomja ki.Valami amit érdemes megnézni rajta?2016. márc. 7. 21:55
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem az anyagi helyzetedet de ha ez szempont en inkabb valasztanek egy 1,6 8 szelepest a regebbi blokkal az is van ilyen jo de hasonlo allapotban 200e forinttal olcsobb amit elkolthetsz egy vezerles cserere, fekre, folyadekokra meg ami kell.
2/7 anonim válasza:
Jöhet gőz a kipufogón hidegindítás után de ahogy átmelegszik a kipufugórendszer meg kell szünjön.
Egy átvizsgálásra elvihetnéd.
Opel márkakereskedésben 6-7000 ft
3/7 TheCruve válasza:
Hát én is inkább 1.6-ba gondolkodnék.
4/7 anonim válasza:
Jók ezek az 1.4 16V-k is. Ha fehér füstöt elhagyja pár perc alatt akkor nincs gond.
Viszont nem erőgép az tény. Ha haladni akarsz akkor 1.6
5/7 anonim válasza:
Vedd meg. Fehér füst csak pápaválasztáskor van, ami az autóból jön ki az vízgőz, de meglepő hogy ez neked nem világos, hiszen télen azt láthatod hogy hidegben szinte minden autó "fehéren füstöl" amíg át nem melegszik a kipufogórendszer.
6/7 anonim válasza:
Családunkba egy 1,4 es g astra van, 310 ezer km-el. Fél évig használtam, szerintem jó autó, a motor se feltétlenül gyenge, kivétel ha autópályázik az ember. Közúti közlekedésre bővel elég, néha autópályára is felmegyünk vele maximálisan jó kis autó. Megbizható, olcsó az alkatrész, utóbbi félévbe párom testvére hajtja hát ahol lehetett megtörte parkoláskor :D , de egy utángyártott lámpa 10 ezer ft, hűtő 35 ezer ft, tehát baráti árak. Nagyon semmi nem romlik el, egyébként am iénk 2004-es. Talán amire érdemes figyelni, és látod a km-t a dudánál szakadt-e kormányon ? az ülés ki van -e szakadva, mert én tudom hogy kell kinéznie egy 300 e km-es opelnak, és bizony ezek mind rajta lesznek, ha nem akkor kijavitották őket hogy eladhatóbb legyen. Egyébként reális ár főleg ha lakudól belőle. Sok buktató nincs benne, vagyis nem több mint egy més tipusba.
7/7 anonim válasza:
Ha az ember 99%-ban varosi dugban autokazik akkor eleg oda az 1.4 szerintem. Ha kiszamolod mennyivel fizetsz tobbet mondjuk 5 ev alatt biztositast+teljesitmeny adot a nagyobb blokkra nem biztos, hogy megeri azert az evi ket alkalomert mikor felmesz a palyara vele. Ha varoson kivul hasznalod gyakrabban akkor lehet gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!