Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel f astra megéri g astrara...

Opel f astra megéri g astrara cserélni?

Figyelt kérdés

sziasztok

van egy opel f astram 1994 1.4 se 82le ferdehátu türkiz színű astram és az lenne a kérdésem hogy megéri-e vagy jó döntés lenne-e lecserélni egy g atsrara vagy egy ignisre ? a kocsi rendben van sokat költöttem rá. 160 ezer km van benne.

kép róla: [link]

2014. dec. 28. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Add el,friss műszakival,majd ülj át egy Ignác-ba szerintem,mert a G astrával is sok a gebasz..
2014. dec. 28. 15:14
 2/4 anonim válasza:

Ha sokat költöttél rá akkor ne add el szerintem,

a G Astrára is rá kell majd költened ugyanannyit sajnos.

Autót váltani csak jóval szebb nagyobb (drágább)-ra érdemes,

igaz ez főleg a 10 évesnél öregebb autókra.

2014. dec. 28. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes, mert legalább most van egy autód, ami tudod hogy megkapott mindent amire szüksége van, és pénzed is van benne nem kevés. Attól mert kicsit újabb a G Astra meg az Ignis nem biztos, hogy jobb is. Vezettem F és G Astrát egyaránt, az F-et kényelmesebbnek találtam.

Ízlések, és pofonok.

2014. dec. 28. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem fogom eladni :)
2014. dec. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!