Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault 5-öt érdemes venni...

Renault 5-öt érdemes venni első autónak? Vagy mit vegyek ennyiből?

Figyelt kérdés
nagyjából 150 ezerig van autóra, kéne a munkába járáshoz, mivel ahol dolgozom nincs tömegközlekedés, kollégám sem lakik sajnos felénk, aki betudna vinni, előre is köszönöm a választ!

2016. márc. 6. 09:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én Renault-s vagyok, de eszembe se jutnba olyan autót venni - főként elsőnek - amelynek a gyártását kerek 20 éve hagyták abba. No persze mikor a '70-es évek végén a Ferjáncz-Tandari kettős nyüstölte az R5 Gordinijét, akkor azt gondoltuk az a csúcs.

Ha már olcsó autót keresel, akkor válassz valami tucatautót, amihez mindenki ért, és minden sarkon van egy bontó ha alkatrész kell.

2016. márc. 6. 11:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Őszintén te láttad mit lehet venni 100-150ért?!

Mert te most vagy még szét sem néztél a piacon vagy leírhatatlanul naiv vagy!

2016. márc. 6. 12:00
 13/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de, szétnéztem a piacon, nem magasak az igényim, bármi ami 100 és 150 között van én jó állapotban van jó
2016. márc. 6. 12:04
 14/23 A kérdező kommentje:
suzuki swift is van ennyiért, az nem jó?
2016. márc. 6. 12:04
 15/23 anonim ***** válasza:

"bármi ami 100 és 150 között van én jó állapotban van jó"

Ebben az árkategóriában huszonegynéhány éves levelestészta

kaszntnijú,kehes motorú,lógú belű roncsokat fogasz találni.

A múlt év őszét én is ezzel töltöttem,ebben az árkategóriában nézegettem "autókat".Kb 7-8. megnézése után föladtam.Ennyi pénzből kár autóvásárláson gondolkozni,csak az átírás kb elvisz 50ezret,+egy olaj,szűrő,stb csere(ha magad csinálod)~20e Ft,és modjuk teletankolod~10e Ft.Tehát egy 150e-ért vett gép máris 230e-be van és még egy csavart sem vettél hozzá....Sok sikert. :-)

2016. márc. 6. 13:12
 16/23 veterán vas ***** válasza:

Kérdések:

-50-ért megveszed?

-50-ből kijön az átírás/törzskönyv/eredetvizsgálat/biztosítás/esetleg vizsga új forgalmi...... ?

-50-ből felújíttatod?

Ha ez mind igaz, akkor megáll, az általad elképzelt 150-es felső határ.

Csakhogy:

az említett három összetevő külön-külön sem jön ki 50-ből, értelemszerűen a végösszeg sem lesz igaz.

2016. márc. 6. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha van ingyen szerelő haverod, akkor ez a te autód:

[link]

2016. márc. 6. 14:40
 18/23 A kérdező kommentje:
azt autóra van 150 tiszta, az átírás külön megvan mellé(+80), az alkatrészek és az autónak kéne kijönni 150-ből
2016. márc. 6. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
A 100-150 ezer forintos autó,meg a jó állpotban kifejezésejet egy mondaton belül nem tudom értelmezni!!
2016. márc. 6. 16:04
 20/23 veterán vas ***** válasza:

Akárhogy csűrjük-csavarjuk:

egy mindennapi munkába járó autót megvenni és rendbe tenni 150-ből -ráadásul nem szakmabeliként- nem lehet. Még egy öregedő Feliciával vagy egy Suzukival is rezeg a léc, nem egy "balmenetes" franciával. Pedig az előző kettőhöz szinte minden sarkon -és fillérekért- találsz alkatrészt.

2016. márc. 6. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!