Mit csináljak a haverommal, meg az olyan személyekkel, akik mellém beülnek, és belepofáznak mindenbe (hogyan parkoljak, hogy forduljak meg, hogy vezessek, merre menjek stb. )?
Fél éve van jogosítványom.
Több 100kilómétert levezettem baleset és koccanás mentesen, de egyszerűen idegesít, ha valaki beül mellém és elkezd pofázni, mert akkor teljesen összezavar és nem tudok koncentrálni. Tegnap egy ilyen eset miatt, majdnem 2szer is koccantam, és már ez a személy kérdezgette.
Először szólj, hogy hallgasson, aztán ha már nagyon idegesít, akkor állj félre és nyisd ki az ajtaját, hogy könnyebben kiszállhasson!
Az autóban ha te vezetsz, akkor az történik amit te akarsz, ebbe senkinek sincs belepofázási joga!
Kétféle ember csinál ilyet, az egyik a jóindulatú de rutinos sofőr, aki tényleg máshogy csinálná mint te, de nem azért szól be mert béna vagy, hanem mert ő máshogy méri fel a szituációt.
A másikfajta az okoskodó, aki igazából nem is biztos, hogy jól tud vezetni, de úgyis hátul ülnek a csajok, nah majd én alázom a havert, hogy b@sszus mit csinálsz, nem így kéne! Ezzel csökkentve a te vezetési tudásod, ha már neked kocsid van, nekem meg nincs, legalább látszódjon, hogy így is ki a menő!
Az előbbinek ha értelmesen mondod, hogy ura vagy a helyzetnek nem kell segítség megérti, az utóbbit meg ki kell rakni a kocsiból! Túl sok alternatíva nincs!
"Fél éve van jogosítványom.
Több 100kilómétert levezettem"
Gratulálok.
Nem bántásból írom, de pl. én naponta szoktam 7-800 km-t levezetni (külföldön).
Ha majd te is rutinos vezető leszel, és nem 100, hanem már egymillió km-t is levezettél, na akkor neked sem fog senki beledumálni.
féléve még csak 100km?
jézusom,fogj1ollót és vágd ketté a jogsidat. majd dugd fel :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!