Az emelt szóbelinél a tanárok mindenkit leszólnak, belepofáznak a feleletbe?
Mindent elmondtam, mire a tanárnő megkérdezi ugyan azt, amit már elmondtam, mert szerinte össze-visszaságot mondtam...
Most örül, hogy beszólhat és kioszthatja a vizsgázót?
Azért pl nem is kapok pontot, ha csak azt mondom hogy Augustus főpap volt és nem a latin nevét? (töri)
forrást nagyon nézik, nem segítőkészek, mert ha elmondtad ami a forrásban volt, az nekik nem elég...
3 tanár volt, az egyik nézett ki a fejéből és legyezte magát, a másik beleköt mindenbe, a harmadik meg zabált valami szenvicset! :(
Ez alapján a forrásra 12 pontot kaphatsz legfeljebb. Nekik az a céljuk, hogy kiderítsék, mit tudsz, és minél több pontot adjanak. Ha csak a forrást mondod el, persze, hogy mondatnak veled mást is.
Én is ma voltam,Szegeden és velem iszonyú aranyosak voltak. Kicsit rosszul is lettem,meg nem is úgy sikerült a feleletem ahogy szerettem volna,és hoztak egyből vizet meg zsebit is adtak és tényleg végig nagyon segítőkészek voltak. Szóval nem kell itt másokat ijesztgetni,sajnos te kifogtál egy rosszabb csapatot,de ez nem azt jelenti,hogy minden vizsgabiztos ilyen.
Engem pl pont az elnök vizsgáztatott és tényleg egy rossz szavam nem lehet rájuk.
Sőt,aranyosabbak is voltak,mint a sulis tanáraim akik 6 éve tanítanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!