Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért menőbb egy olcsó 3-3.5...

Miért menőbb egy olcsó 3-3.5 milliós BMW mint egy új autó szerényebb márkából ami sokkal többe kerül?

Figyelt kérdés

Mi csak új autókat vettünk eddig, de nem prémiumot. Én nem értem, hogy miért azok a menők akik olcsón 3-4 millióért vesznek egy 8 éves BMW-t vagy Audi-t addig oké hogy prémiumok, de nem sok pénzt költöttek rá és akik ilyet vesznek általában nem is gazdagok. Ha valaki vesz egy új autót fel extrázva Pl:Jetta, Octavia 7 millióért akkor az mért kevésbé menő sokaknak? Értem, hogy nem prémium márka de azért mégiscsak sokkal többe került. Az emberek azt hiszik ha valakinek Audija van (vagy BMW, Mercedes) már alapból biztos gazdag pedig egyáltalán nem. Most persze csak azokra gondolok akik használtan veszik őket olyan modellt amiből már van újabb típus. És ne gyertek azzal, hogy irigykedek mert ilyen autóra nekünk is lenne pénzünk bármikor csak nem veszünk mert hosszú távon kockázatosabbnak találjuk.

Azért furcsa, hogy akinek 3 milliós autója van az menőbb (sokak szemében) mint akinek 7 milliós.

2016. márc. 5. 13:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%

Igen, jól látod kérdező, magyarisztánban az a menő akinek öszázezres enegyvenhatja van nímetbűl.

Látom megérkeztek a (h)ős bééjemvéé fánok és mint mindig most is bizonygatják, hogy márpedig az übergermán béembé a legjobb kocsi a világon. Nevetségesek, én csak mosolygok mikor a pirosnál csikorgó gumikkal indul el a 25 éves szutyokkal és bömből a "nagyzene".

Ez a bmw mánia is kezd átesni a ló túloldalára. Sokan már inkább azért választanak más márkát mert "mindenkinek" ilyen van. Egyedül a Mercedes aki még kilóg a sorból, abból még nem lett hü(j)egyerek autó de az audi és a bmw már évek óta azzá vált.

A probléma az, hogy Magyarországon még mindig státusz szimbólum az autó. Egy német inkább vesz egy új Dacia-t mint egy 300 000km-s 10 éves "premiumot", mert ott minden dolgozó ember megteheti, hogy régi középkategóriás autóval járjon.

2016. márc. 5. 21:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Az még hagyján, kérdező! Egy John Deere 30 misit is megér, oszt mégse menő.
2016. márc. 13. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!