Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért menőbb egy olcsó 3-3.5...

Miért menőbb egy olcsó 3-3.5 milliós BMW mint egy új autó szerényebb márkából ami sokkal többe kerül?

Figyelt kérdés

Mi csak új autókat vettünk eddig, de nem prémiumot. Én nem értem, hogy miért azok a menők akik olcsón 3-4 millióért vesznek egy 8 éves BMW-t vagy Audi-t addig oké hogy prémiumok, de nem sok pénzt költöttek rá és akik ilyet vesznek általában nem is gazdagok. Ha valaki vesz egy új autót fel extrázva Pl:Jetta, Octavia 7 millióért akkor az mért kevésbé menő sokaknak? Értem, hogy nem prémium márka de azért mégiscsak sokkal többe került. Az emberek azt hiszik ha valakinek Audija van (vagy BMW, Mercedes) már alapból biztos gazdag pedig egyáltalán nem. Most persze csak azokra gondolok akik használtan veszik őket olyan modellt amiből már van újabb típus. És ne gyertek azzal, hogy irigykedek mert ilyen autóra nekünk is lenne pénzünk bármikor csak nem veszünk mert hosszú távon kockázatosabbnak találjuk.

Azért furcsa, hogy akinek 3 milliós autója van az menőbb (sokak szemében) mint akinek 7 milliós.

2016. márc. 5. 13:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem arról szól a kérdés, hogy melyiket élvezetesebb vezetni.
2016. márc. 5. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
38%
Őőőő, mióta prémium egy átlag BMW vagy egy Merci? Ne röhögtessetek már, felső-közép kategória esetleg, nem prémium. Minden harmadik flótás BMW-vel furikázik.
2016. márc. 5. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Persze ettől függetlenül mindenki azt vesz amit akar, engem nem zavar, nem ezt akartam vele mondani, de ne mondjunk már ilyeneket, hogy újonnan is max 10 milliós autók akkora was ist dasnak számítanak, hogy az emberek utánafordulnak az utcán, pláne az ilyen 10+ éves BMW-k meg Audik.
2016. márc. 5. 15:04
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Mindenkit le kellett pontozni, aki nem ért egyet a kérdezővel. Akkor mégis csak nem is velünk, "menőkkel" van baj? Ezzel kompenzálnak a "nem menők"?
2016. márc. 5. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként miért gondolod, hogy menőbb?

Vagy ki szerint menőbb?

Anyám nem sokat ért az autókhoz de egy új oktáviára azt mondja hogy az szép.

Egy 10 éves bmw-re meg, hogy az már kopottas.

Lehet hogy valamelyik hülegyerek kategóriában az a menő de az nem a többség.

2016. márc. 5. 16:06
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

A kérdésed olyan mintha az akarnád ecsetelni, hogy a Ti, gondolom családod vagy apukád autója a menőbb. Ezáltal te vagy a menőbb mint a 3 milliós bmw-vel valaki.

Én is vezettem sokat faterom autóját ami új volt és sokkal jobb is mint amit én tudtam venni első autónak.

De az nem az enyém volt. Így a milyen menő vagyok vele dolog szóba sem jött. Menő voltam mert bomba barátnőm volt, sok barátom és sokan ismertek a szórakozóhelyen meg kedveltek az osztálytársaim. Nem azért, hogy milyen autóval mentem.

2016. márc. 5. 16:19
 17/22 Koaxk Ábel ***** válasza:
68%

Azért vicces, hogy a #7-es válaszoló akivel totál egyetértek le lett 0-ra pontozva, mert le merte írni, hogy ebben az ár szegmensben új autó fronton nagy csoda nem várható és inkább egy régebbi Audit hajt.

Azon már meg sem lepődök, hogy én is le lettem pontozva megszoktam! :)

Annak viszont örülök, hogy a #12-es le lett pontozva főleg olyan buta kijelentések után, hogy:

"újonnan is max 10 milliós autók "

Látszik, hogy lövése sincs miről beszél, legalább arra vette volna a fáradtságot ha már trollkodik, hogy utánanéz az áraknak.

2016. márc. 5. 17:08
 18/22 anonim ***** válasza:
26%

Látom megint az octavia és társai tulajoknak "fáj a bmw".

https://www.youtube.com/watch?v=XZ6BatXhK7g ezt 30éve tudta egy bmw, akkor most?

A mai pár milliós új kocsik ennek meg a töredékét nemtudják ami itt van: https://www.youtube.com/watch?v=UU2Z5YOGjeU

Ilyen beltér ennyi extrával hol van egy octáviában: [link] és ez 30éves!!!! A full-full extrás kivitelt is már 30év után megkapod 3-3,5misiért! Fapadosabb kivitel 1misiért már van jó, legozni valót meg fillérekért utánad dobnak.

Nem azért de inkább egy fullos e32 750iL 3,5misiért mint egy új octavia!

Le lehet pontozni az irigy octavia tulajoknak...

2016. márc. 5. 17:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen beltér ennyi extrával hol van egy octáviában: [link] és ez 30éves!!!! "

Ez b..szdmeg olyan ocsmányul néz ki, hogy az nem igaz... komolyan, aki akkora b...rom, hogy 30 éves kocsikat ennyiért vesz, az meg is érdemli.

2016. márc. 5. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

18: Jó esetben negyed annyit sem fog szopni egy új autóval mint az aki 30 éves autót vesz.

Az ottávia a passat meg az ódi egy rakat fosch ja? Ahogy a béemvé se a legjobb.

Legalább is én nem tudnék venni magamnak egyet sem.

és nem a levegőbe beszélek, mert vezettem és használtam egy ideig minden márkából egyet-egyet.

Akkor már inkább egy szívóbenzines J Astra. Lehet egy lomha szar és sokat fogyaszt, de nekem sokkal jobban bejön mint ezek a "prémium" "menő" autók.

2016. márc. 5. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!