Olcsó nagy hasmagasságú autó 300+ ezerért vagy maradjon az 1.3-as Wartburg?
300ezerért nincs ötletem, akkor tényleg mindegy, ha marad a Wartburg.
A Suzuki Ignis megfelel az általad vázolt követelményeknek, kivéve az árat, picit többet illene rászánni, legalább 500-600 ezret.
Suzuki Wagon R-t kaphatsz olcsóbban, de ezzel sem érdemes a legalsó árkategóriába lemenni, s ha mondjuk 100ezer a differencia az Ignis és a Wagon R között, akkor inkább az Ignis, az takarékosabb, jobban alkalmas terepre.
Természetesen állapot függő is.
300-ért max félig szétrohadt Nivát kapsz.
400 körül hozzájuthatsz egy működőképes Mazda B2200-hoz.
500-ért már egy alig visszatekert órájú Fronterát is vehetsz, vagy 5 literes Jeep Cherokee-t.
:)
Kínálnak összkerekes Ignist, összkerekes WagonR+-t, esetleg néha feltűnik egy Jimny is...
Persze a Níva pont megfelel, jól javítható,bírja a kiképzést...
Pár éve hasonló használatra vettem egy kis Renault 5-öst.
Nagy a hasmagassága, rövid a tengelytáv, rövidek a túlnyúlások, így szinte bárhol elmegy. Vannnak belőle nagyon megkímélt példányok. Egész jól vezethető a korához képest.
Én 130-ért vettem friss műszakival, 8 kerékkel, 2 láda alkatrésszel, és szerintem sosem adtam volna el, ha nem zúzza le egy másik autós..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!