Hogy tudom bekötni a LED sorokat a Suzuki Swiftben?
6 db LED sort akarok betenni az autóba, darabonként 6 LED-del.
Lábtérbe 2-t, 1-t kesztyűtartóba, 2-t hátsó utestérbe, egyet pedig a csomagtartóba.
A lábtereseket úgy akarom, hogy ajtó nyitó érzékelőre kötni, de úy ám, hogy a bal első ajtó érzékelőre csak a baloldali lábterest, jobb első ajtó nyitóra pedig a jobb lábtér világítást akarom kötni.
Arra már rájöttem, hogy az ajtó nyitó érzékelő a - oldalt adja. Tehát akkor már csak a + oldalt kell megoldani. Olvastam valahol, hogy feszültség ingadozás miatt kell még valami kütyüt betenni, azt hogy kössem be? A + oldalt le lopjam valamiről vagy közvetlenül az akkura kössem rá?
A többiről annyit, hogy a hátsó utastérbe illetve a csomagtérbe egy vak gomb helyére akarok betenni egy gombot a műszerfalra, azt azzal lehet aktiválni. Itt úgy nézne ki, hogy a - oldalt a kasztniról oldanám meg, a + oldalba meg bekötném a kapcsolót.
A kesztyűtartóban pedig egyszerűen rákötném a LED szalagot a gyári utastéri lámpa kapcsolójára.
Mindezt hogyan tudom kivitelezni?
Ne hahózzál kiscsávó, a többség nem a telefonját buzerálja munkaidőben, hogy a nagyságos úrnak válaszolhasson!
Nem azért nem kapsz választ, mert nem lehet megcsinálni, csak macerás leírni egy olyannak, akinek fingja sincs az elektromosságról.
A legegyszerűbb, ha mindenhová viszel tápot, és szépen befurkálsz az ajtókba egy-egy plusz kapcsolót. egyszerű, gyors.
Ne köszönd meg és ne írj privátot, ennyi volt a segítség!
Legközelebb alázatosabban.
egyetértek az előttem szólóval.
kérdezz egy autóvillamossági szerelőt valamelyik szervizben.
Itt puszira biztos nem kapsz tanácsot. A tudást bizony díjazni kell.
Az autóvillamossági szerelő pénzbe kerül, azt meg nem akarok bele vinni a történetbe.
1-2.!
Neked írtam új privátot! :)
"tuningolni" akar, de pénze nincsen rá... gratulálok, legalább a szerb piacon vetted azokat a ledeket?
mellesleg piszok egyszerű bekötni a ledeket, egy normális jobbra előre parkolás nehezebb (sokaknak).
Továbbá ha szép eredményt akarsz elérni, akkor szánd már rá azt a szerencsétlen ötezrest az autóvillamossági szerelőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!