Sokda Fabia 1.2 TSI vagy Suzuki Swift 1.2 GL vagy Dacia Sandero 1.2 Ti melyiket vennétek?
Szeretnék autót venni a tavasszal.Ez a 3 autót néztem ki magamnak.
Ha választanotok kellene melyiket vennétek a 3 autó közül?
Ebből a felsorolásból én a Skoda-t venném, de a Suzuki sem rossz választás.
A Dacia-tól a Renault technika miatt ódzkodnék.
"az a vicces, hogy ezek közül a Renaultnak van a legnormálisabb motorja"
Használd egészséggel! Nem egy francia csoda megfordult már a környezetemben mind "remek" választás volt.
Havonta csak 1x kell szervízbe vinni! ;)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor hasonló kategóriába mit érdemes venni?
Nekem 1.2-es Swift-em van. Valaki írta "alig bír menni" ???
Erre mit lehet mondani??? Egy 75 lovas Dákó biztos jobban megy. Kolléga 1.4-es TSI-jében VW 5 évesen a motor kuka. Cserélték. No comment. Kérdezz meg autószerelőt, autómentőt. Kik a jó kuncsftjai. Suzuki kicsi egy 2m-es embernek. Ülése nagyon kényelmes. Futóműve?? A focus-é azért jobb. Az más kategória. Én a Swiftet vettem. Mivel jó híre van megbízhatóságban és a legolcsóbb a 3 közül. Igen. Kérjél a többibe is automata váltót, digit klímát és a Swift lesz a legolcsóbb.
"Használd egészséggel! Nem egy francia csoda megfordult már a környezetemben mind "remek" választás volt.
Havonta csak 1x kell szervízbe vinni! ;)"
Tudom, mindenkinek van valakije, aki hallotta, hogy sz*rok a franciák.
Bár én elfogult németautós vagyok, felháborít, hogy mindig leszólják. Apámnak Renaultja van, és sokat járok én is vele, utolsó fillérre tudom, hogy miket költött rá. Legdurvább kiadás volt a vezérléscsere, az is mert kötelező. Na? Ja és én konkrétan egy darab Renault benzinmotorról sem tudok, amelyekkel probléma lenne, ellenben a VW-ről tudjuk hogy milyen benzineseket csinálnak. És igen, a Dacia is nagyon jó, hisz a kérdésben arról volt szó, a németeknek megfelel.
#9-es örülök, hogy ilyen jó véleményed van a márkáról.
A piac elég szépen beárazza a használtautókat, szerinted miért jelentősen olcsóbbak a francia autók?
Természetesen nekem is volt francia autóm, egy betegágy volt, a családban úgy alakult, hogy most is van egy francia autó, és tényleg szupertechnika, annyira igénytelen az autó, hogy csak havonta 1 hetet áll a szerelőnél, az autó értékét már tuti ráköltötték.
Azért az árért amennyiért a Dacia-t adják biztosan jó technika, mivel nem sok egyéb alternatíva van, viszont a 2 másik márkával összevetve én biztos egy forintot nem adnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!