Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtautóvásárlás kapcsán,...

Használtautóvásárlás kapcsán, utalnátok e kereskedésnek (KFT. ) előleget? Amúgy személyesen már voltam ott korábban, autót megnéztem, szervízben bevizsgáltattuk.

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem. Előleg OK, de személyesen KP és azonnal írjuk róla a papírt.
2016. febr. 19. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem!
2016. febr. 19. 11:40
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:
Nem. Odamegyek a pénzzel, hazamegyek a kocsival. Eladásnál kapom a pénzt, viszik a kocsit.
2016. febr. 19. 16:24
 4/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Minek előleg, ha megvan a KP akkor odamész és megveszed.

Nem egészen értem, olyanról már hallottam, hogy foglalót fizet az illető, mert mondjuk csak 2-3 hét múlva tudja kifizetni a kocsit, ott hagy x összeget, ha ő lép vissza bukja, ha a kereskedő türelmetlen akkor ő adja vissza a 2x összeget.

2016. febr. 19. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én utalnék, de csak abban az esetben, ha az adás-vételi szerződés már megvan írva és ebben szerepel, hogy a vevő a vételár X %-át előleg formájában teljesíti banki átutalással. Félni nem kell tőle, hiszen ennek nyoma marad. (=a pénz nem veszik el)

Egyébként meg honnan tudjátok, hogy a kérdező milyen értékű autót akar venni? Mert ha nem egy 800-900 000 Ft os "olcsó" autót vesz, hanem egy 4,1 M Ft-os autót, akkor a banki átutalás olcsóbb lehet, mint kp-ben kivenni a bankból, mert ugye a bank azért is felszámol pénzt, hogy a pénztáros kiadja magát a bankjegyeket.

2016. febr. 20. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket: Az autót már személyesen megnéztem, hiányzott egy papírja-addig nem is érdekelt ugye. Papír megvan, az átíráshoz kell a foglaló, csak egy 9órás autóutat gondoltam megspórolni vele. A Kft. amúgy 9 éve működik...franc se tudja.
2016. febr. 22. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!