Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotorral Balatonra?

Segédmotorral Balatonra?

Figyelt kérdés
Üdv! a kérdésem annyi lenne hogy egy sportosabb segédmotorral [50cc] (80-at is simán bírja) fehérvárról szabad e a 7-es úton közlekedni? hallottam olyat hogy régen nem lehetett de már lehet.. meg olyat is hogy még mindig nem.. valaki tapasztalat esetleg?
2016. febr. 17. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A régi hetesen mindig is lehetett segédmocival közlekedni.

Csak az Az M 7 tiltott, mert az autópálya.

Olyan hülyeségeket hordanak össze..

A 80-as sebességre azért vigyázz,mert pont így szívtam meg..volt egy Steyr-Puch mopedom(pedálos) és pontosan a Balaotnra menve húztam neki rendesen...úgy nyolcvanat ment..nem vettem észre, hogy mögöttem jön egy rendőrautó..

..gondolhatod..

szóval felpakolsz, aztán irány a hetes út. Egyébként a tiltott utak benne vannak a kreszben. Ha ezen felül ki is van valahol táblázva, azt észreveszed, de itt ilyen nincs.

2016. febr. 17. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
láttam az út mentén hármas tiltó táblát ( [link] ide segédkerékpárral fellehet hajtani? (ha jóltudom van külön segédkerékpárt tiltó tábla is és ez konkrétan a biciklit jelzi) csak nem értem akkor honnan származik hogy egyes főútakra (pl 7es) nem hajthat fel segédmotor
2016. febr. 17. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
egyébként dobtam egy mailt
2016. febr. 17. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még bringásoknak sincs tiltó tábla Fehérvártól a Balatonig a 7-esen, én is arra szoktam menni.
2016. febr. 17. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a táblát alighanem Fehérvár belterületén láttad.
2016. febr. 17. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!