Segédmotorral, egy nap alatt, mennyi volt a maximális távolság amit mentél vele? Milyen időben?
Tolás nem számít. Egyetlen kikötéssel, hogy a henger max. 50ccm lehet.
Tegnap 109km, az út 3/4 részében sötétben, 2C°-t mutatott a hőmérő induláskor.
Ma szintén ugyanez a táv, világosban, 4C° körül.
Mivel itt névtelenek vagyunk, ezért a hozzám hasonló őrültek is írhatnak őrültségeikről:
Győrből Romániáig meg sem álltam csak tankolni, meg a határátkelőnél. Majd Romániában is motoroztam egy csomót. Távolságokra nem emlékszem. Majd ugyanígy vissza is. De nyár volt, reggel indultam, sötétedéskor már Erdélyben motoroztam. A motor típusa egy Babetta 213 volt, ami annyiban különbözik a 210-estől hogy gyárilag egy sebességessé alakították vissza és krómozott a sárvédője.
De motoroztam 50 ccm-essel Szlovéniában is, oda is Győrből. Az a motor egy Herkules K50 Sprint volt, ami az 50 ccm ellenére vitte a 80-at illetve hátszélben a 100-at. Nem tévedés, a dugattyúját megmérve tényleg 50 ccm-es volt.
De én is motoroztam télen is, régen amikor még hó esett akkor havas úton is, én is kb. 100 km-t, annyi volt egy forduló a szülői ház és a lakásom közt.
Valamint biciklivel tettem meg kb. 400 km-t is egyfolytában.
De az én útjaim csak lefekvés előtti kiruccanások voltak mert volt aki körbebiciklizte a Földet. Vagy átszelte biciklivel az Egyesült Államokat.
Úgy látom vagyunk egy páran :)
Nem semmi túra lehetett a 2. válaszoló útja, a 213-al nem mertem volna elindulni. Habár egy éve, egy hasonló fojtott 50-essel, én is megtettem 67km-t oda, majd vissza.
A jelenleg használt robogót nemrég vettem, de feltétezem javító fúrva lett a henger ill. új a dugó+gyűrű. Érezhetően jobban reagál a gázhúzásokra, változott az alapjárat (ami lehet a rázkódástól elmozduló csavaroktól), de sokkal nyomatékosabb, mert egy gázfröccsre majdnem felkapja az elejét. Vagy csak túl sok placebót szedtem :)
# 2
Aha... Győrből Erdély mennyi is, 800 kb durván?
Azt szeretnéd nekünk bemesélni, hogy egy babaettával ~14 óra alatt 800 km-t mentél? Az 60 km/s ÁTLAG!
Leszedjük a tükröket a falról, hogy legyen hova vetíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!