Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotorral, egy nap alatt,...

Segédmotorral, egy nap alatt, mennyi volt a maximális távolság amit mentél vele? Milyen időben?

Figyelt kérdés

Tolás nem számít. Egyetlen kikötéssel, hogy a henger max. 50ccm lehet.

Tegnap 109km, az út 3/4 részében sötétben, 2C°-t mutatott a hőmérő induláskor.

Ma szintén ugyanez a táv, világosban, 4C° körül.

2015. nov. 27. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem sz arozol :) De ne csinálj belőle rendszert. Hiába öltözöl be úgy, hogy nem fázol, 40 évesen mozdulni nem tudsz majd, mert a hideg menetszél tönkre teszi az izületeidet.
2015. nov. 27. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Mivel itt névtelenek vagyunk, ezért a hozzám hasonló őrültek is írhatnak őrültségeikről:

Győrből Romániáig meg sem álltam csak tankolni, meg a határátkelőnél. Majd Romániában is motoroztam egy csomót. Távolságokra nem emlékszem. Majd ugyanígy vissza is. De nyár volt, reggel indultam, sötétedéskor már Erdélyben motoroztam. A motor típusa egy Babetta 213 volt, ami annyiban különbözik a 210-estől hogy gyárilag egy sebességessé alakították vissza és krómozott a sárvédője.

De motoroztam 50 ccm-essel Szlovéniában is, oda is Győrből. Az a motor egy Herkules K50 Sprint volt, ami az 50 ccm ellenére vitte a 80-at illetve hátszélben a 100-at. Nem tévedés, a dugattyúját megmérve tényleg 50 ccm-es volt.

De én is motoroztam télen is, régen amikor még hó esett akkor havas úton is, én is kb. 100 km-t, annyi volt egy forduló a szülői ház és a lakásom közt.

Valamint biciklivel tettem meg kb. 400 km-t is egyfolytában.

De az én útjaim csak lefekvés előtti kiruccanások voltak mert volt aki körbebiciklizte a Földet. Vagy átszelte biciklivel az Egyesült Államokat.

2015. nov. 27. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
60km volt de nem tudom már melyik évszak volt pontosan, dzseki volt rajtam. Csakis világosban mert a robogóm lámpája nem túl jó.
2015. nov. 27. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Én csak nyáron motorozok. Anno egy Aprilia SR-el, még a gyári 50es hengerrel, végig nyélgázon lehúztam 220 km-t, csak 2x álltam meg mert zsibbadtam kicsit. Rá 2 napra ugyanez visszafelé is, végig ilyen 80-as tempóval. Aztán ilyen 60-80 km-es túrűk rendszeresen voltak. Nagyon jó kis gép volt az, később a 70-es hengerrel is ilyen jól bírta a strapát.
2015. nov. 27. 22:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom vagyunk egy páran :)

Nem semmi túra lehetett a 2. válaszoló útja, a 213-al nem mertem volna elindulni. Habár egy éve, egy hasonló fojtott 50-essel, én is megtettem 67km-t oda, majd vissza.

A jelenleg használt robogót nemrég vettem, de feltétezem javító fúrva lett a henger ill. új a dugó+gyűrű. Érezhetően jobban reagál a gázhúzásokra, változott az alapjárat (ami lehet a rázkódástól elmozduló csavaroktól), de sokkal nyomatékosabb, mert egy gázfröccsre majdnem felkapja az elejét. Vagy csak túl sok placebót szedtem :)

2015. nov. 27. 23:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Budapest-Lepsény-Budapest kb 180km, 4óra megállásokkal, nyáron, szemerkélő esővel tarkítva
2015. nov. 28. 02:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Vannak "elvetemültek"! Én Fehérváron láttam 2 holland lányt, rendszámos robogókkal. Nem valószínű, hogy egyéb módon hozták a motorokat Magyarországig, mert szépen fel voltak pakolva csomagokkal.
2015. nov. 28. 07:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Kemény vagy, Csoki! Én langymeleg kora őszi időben 105km-t, de nem túrán, csak városban össze-vissza.
2015. nov. 28. 08:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Aha... Győrből Erdély mennyi is, 800 kb durván?

Azt szeretnéd nekünk bemesélni, hogy egy babaettával ~14 óra alatt 800 km-t mentél? Az 60 km/s ÁTLAG!

Leszedjük a tükröket a falról, hogy legyen hova vetíteni?

2015. nov. 28. 09:44
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 - oda-vissza lehet 800 km... :) De 400-zal számolva a 14 órát is 28,6 km/h jön ki átlagra. De még az is elég határeset egy Babettával.
2015. nov. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!