Segédmotorral, egy nap alatt, mennyi volt a maximális távolság amit mentél vele? Milyen időben?
Figyelt kérdés
Tolás nem számít. Egyetlen kikötéssel, hogy a henger max. 50ccm lehet.
Tegnap 109km, az út 3/4 részében sötétben, 2C°-t mutatott a hőmérő induláskor.
Ma szintén ugyanez a táv, világosban, 4C° körül.
2015. nov. 27. 21:55
11/15 anonim 

válasza:

Győr-Arad például jó lesz 400 - nak is, de legyen 500..
az tizenkét óra..
úgyhogy bőven megtehető.
12/15 anonim 

válasza:

Bp-Siófok-Bp. augusztus, dögmeleg...délben indul, este vissza. simson star, csutkagáz..
éjjel nem tudtam aludni, úgy rezgett-vibrált mindenem..
13/15 anonim 

válasza:

@12 ismerős, jawaval volt egy balatoni kiruccanásom, csuklóm két napig érezte utána
14/15 anonim 

válasza:

én többször mentem Szeged-Kalocsa-Szeged távolságot(nem pontosan ott, csak a környéke), az olyan 240 km volt oda-vissza, volt, hogy visszafele sötétben, 4-5 fokban jöttem, cirka 2-2,5 óra. nos igen, nem volt kellemes :D
15/15 A kérdező kommentje:
Páratlan élmény hidegben motorozni. De legalább jobb a motor hűtése. A nyári hónapokra tervezek egy nagyobb kiruccanást, még nem tudom, hogy melyik smk-val.
2016. febr. 12. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!