50-es, nagytestű robogónak mekkora távolság okozhat gondot?
gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, ki meddig merészkedett már el egy ~100-110 kg-os motorral?
az enyém még viszonylag új, februári vásár, legutóbb 120 km-t tettem meg vele, nyélgázzal, és mondjuk nincs vele semmi gond, csak általában olvasok olyat is, hogy nagyon rossz hatással van a motorra, valaki meg 5-800 km-es túrákat tesz.
Mentem már a Malaguti F12-essel 40-40km-t és hazafelé 70-el húztam neki, a végsebessége pedig 75-80 volt tehát épp hogy nem húztam csutkagázt. Mentem már 60kmre is a robogóval de ennél messzebbre már nem mennék mert baromi unalmas az út. Ez a 60km is kb 1 órás út volt, vagy kicsivel több, attól függ hogy kapsz e pirosat vagy kifogsz e sorompót.
10-12.000kmt tettem meg vele mióta nálam van és most lett felújítva mert teljesen elkopott a henger, de fogalmam sincs hogy mennyi volt benne előtte. Óra szerint 10.000km-el vettem de nem lennék meglepődve ha tekerték volna előtte az órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!