Nem vagyok nagy kresz-ruru, de mintha rendszám kéne hozzá, meg arra alkalmas segédmotorkerékpár.
2015. máj. 3. 17:46
2/6 anonim válasza:
a te segédmotorodnak 3 vagy 4 kereke van???
2015. máj. 3. 17:56
3/6 anonim válasza:
Olvasd:
AM vezetői kategória
Legfeljebb 50 köbcentiméteres segédmotoros kerékpár vezetésére, ahol a tervezési sebesség legfeljebb 45 kilométer/óra.
Az elsőként szerzett jogosítvány két évig kezdő vezetői engedélynek minősül.
Belföldön 14. életéved betöltésétől vezethetsz.
Segédmotoros kerékpáron utast nem szállíthatsz.
2015. máj. 3. 18:33
4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem olvastam tovább.
Meg pontosan se olvastam el az egészet, valamiért ezt a 3-4 kerekű részen át is ugrottam, nem tudom miért nem esett le. Köszönöm a válaszaitokat!
2015. máj. 3. 18:56
5/6 csunyafa@ válasza:
Ha lerendszámozod nagy motorra akkor vihetsz utast,de az meg már A kategóriának számít.Ja,meg kell egy kazal felszerelés,hogy a simo megfeleljen nagymocinak!
2015. máj. 6. 11:17
6/6 anonim válasza:
3 vagy 4 kerekű segédmotor vihet utast de a sofőrnek be kell töltenie 18 vagy 20. Életévét.... ezt pontosan nem tudom de itt ugye a moped autókról van szó vagy quadokról 50ccm quad vihet utast.... meg APE piaggio is (az 3 kerék) :) engem már állítottak meg quadal meg APE piaggioval is és semmi probléma nem volt hogy utast szállítok.... de lehet hogy az AM jogsi nem elég hozzá....hanem B-kell de én B-vel vezetek 50es quadot szaladgálósnak.... és rengetegszer bele futok utassal ellenőrzésbe :) no problem! De 2 kerekű segédmotoron nem lehet!!!!!! Csak 3-4 kerekűn....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!