Szevasztok. Melyik kerékbilincs a jó? Vásárlás előtt állok.
Figyelt kérdés
Aggódom az autóm miatt és arra gondoltam, hogy veszek egy kerékbilincset.
Ez a legdrágább amit találtam. Sajnos használtan nem találok.
Van olcsóbb is 20.000 Ft magasságában.
véleményetek?
2016. febr. 15. 10:37
1/8 anonim válasza:
Ha komolyabb autód van és kiszemelik,úgyis hevederrel teszik trélerre.
Többet ér egy rejtett gyújtáskapcsoló mint a kerékbilincs.Nekem már kétszer megpróbálták ellopni,mind a kétszer kórház elől..
2/8 anonim válasza:
Miért pont kerékbilincs? Egy kormány vagy váltózár kényelmesebb és kevesebb helyet is foglal. Azt az autót amit el akarnak lopni, úgyis elviszik. Még ha betonba van öntve, akkor is.
3/8 anonim válasza:
vasszussss??! no nem ...brrr hmmm
4/8 vatafak válasza:
nem is beszélve az élményről amikor el felejted levenni és elindulsz....megfizethetetlen XDDDD
5/8 anonim válasza:
Az ilyen kerékbilincs neg kormány/változár max a kóklereket risztja el!Sajnos örök érvényű dolog,hogy ha valamit el akarnak lopni,azt el is fogják!
6/8 anonim válasza:
A legrosszabb ötlet...jól látható kormányzár...esetleg egy eldugott kapcsoló...
Ha kell az autód, azt úgyis tréleren viszik
7/8 anonim válasza:
Kerékbilincs?
Elvileg, ha leereszted a gumit, simán lejön róla.
8/8 anonim válasza:
Parkolj tilosban, ingyen adják, de drágán szedik le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!