Kerékbilincselés után kifizettem annak leszerelési költségét,11.500 Ft-ot. Miért kaptam ezután még 25000 Ft-os szabálysértési bírságot is?
Rendőrök nem voltak ott. Akkor nem jogos a 6 büntetőpont?
Telefonon hívtam őket és egy közteres jött egy segéd sráccal.
Legalizált rablás megy,nem vagy egyedül a problémáddal..
Egy zsidó maffia irányít mindent..
Egyszerű a válasz: ...de kimoderálnák...
Valóban így van, hogy az egyik csak a kerékbilincs leszerelésének a munkadíja, illetve a kerékbilincselők fizetése, a Caddy-k etetése stb. A 25 ezer (uramatyám, már ennyi???) az a bírság a parkolásért. A 6 büntető pont szerintem a hatóságok közötti kommunikáció "fejlődésének" lehet eredménye.
Soha nem értettem, ha egy autó nem kívánatos helyen van, akkor miért bilincselik oda. Láttam már mozgássérült helyre odabilincselt autót.
Erről jut eszembe az az eset, amikor a Ludovikánál bilincseltek azon az alapon, hogy az úttestről az egyik kerékkel kissé a sárba, porba parkoltál, akkor már a járdán állsz. Aki ismeri a területet az tudja, hogy ez nonszensz, még a kismadarat sem zavarja, hogy ott állnak az autók, gyalogost ott még szerintem senki nem látott. Ismerősöm autóját ott bilincselték meg, pont mikor a kórházba vitte a mozgássérült feleségét, és be már nem tudtak állni, mert a kórházban nem volt hely, hát odaálltak a "padkára" és bilincset kaptak az autóra. Nem kis kálváriájuk volt. Ez egy szemét banda. Csak a pénzre mennek rá. Amikor meglátták, hogy milyen nehezen mozog az ismerősöm felesége, akkor sem fordultak el és töltöttek volna ki egy tévesen megbilincselt autó űrlapot. De aki ilyen szervezett keretek között végzi a rablást, hát megértem, hogy sok félélem van benne és kevés empátia. Azért nagyon szívesen olvasnám kerékbilincselők válaszát is, hogy megértsem őket, mert biztos ők is emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!