Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erővágóval el lehet vágni egy...

Erővágóval el lehet vágni egy kerékbilincset?

Figyelt kérdés
Ma meló közben megint eszembe jutott mit csinálnék, ha miután végzek, esetleg kerékbilincs lenne az autómon. Erővágóval melóztam, baromi jól el lehet vágni vele mindent, kerékbilincset is vajon?

2013. júl. 17. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért nem bírnád mivel az erővágó vágási pontja elég keskeny, tehát hamarabb törne el a vágó

Én akkus flex-et hordanék magamnál és levágnám a kerekemről.. persze előtte a rendszámot letakarnám :)

2013. júl. 18. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
flexszel lehet leszedni, de nem lenne egyszerűbb nem tiltott helyen parkolni?
2013. júl. 18. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem feltétlenül... Ami nem tiltott az fizetős, szinte mindenhol ebben a rohadt országban.
2013. júl. 18. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát 2. közmunkán voltam büntetést ledolgozni, ahol egy szegény néni szintén ugyanezért volt, mozgássérült helyre állásért kapott 100 ezres büntetést... Nem tudta, mert nagyon ki volt kopva a felfestés, a tábla pedig magasan volt és fák takarták. Ráadásul este. A közteresek megbüntették 50-re, ő természetesen akadékoskodott, majd kiderült h 100-ta jelentették fel azok az undorító patkányok. Sajnos ez egy ilyen ország. Egyszerűbb nem tiltott helyen parkolni, így van, szándékosan nem is tenném soha.
2013. júl. 18. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
A jó édes anyjukat dugványozzák szájba! én egy tizest adtam nekik zsebbe -így nem jelentettek fel,annyi volt a bűnöm hogy menetiránnyal szemben parkoltam NEM TILTOTT HELYEN, a kutyát nem zavartam! BP. Korányi utca.
2013. júl. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!