Kerékbilincset raknak az autóra és megsérül a felni?
Elméletileg úgy kell eljárniuk hogy sérülés ne keletkezzen.
De ha valami történik, akkor gondolom a felszerelést végző szervezetnél (közterületesek vagy rendőrség, úgyis rajta van a piros papíron amit ilyenkor kapsz) tudsz panaszt tenni.
A bilincs komoly sérülést valószínűleg nem okoz, ha pl. egy darab karc keletkezik a felnin (mondjuk egy 2 centi hosszú, fél mm széles csík), akkor azt bizonyítani is kellene hogy nem volt ott felszerelés előtt és a bilincstől keletkezett.
Ha mondjuk nem veszed észre a bilincset csak elindulsz és akkor karcolja meg, akkor meg nem ők a hibásak, hanem Te nem fordítottál elég figyelmet a járművedre elindulás előtt. (Mondjuk ez nehezen elképzelhető - de minden megtörténhet)
A legbiztosabb ha nem parkolsz tilosban, akkor csak a többi autós fogja megkarcolni a fényezést parkolás közben.
ezen én is gondolkoztam már
szerintem annyi a lényeg, hogy bizonyítani kell hogy ők csinálták, de ez elég necces
viszont az ilyen esetek fordítva is elsülhetnek, szóval nem lennék meglepve, ha a kerékbilincselők előtte készítenének képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!