Autó védelmére kerékbilincs?
akkor másképp teszem fel a kérdést:
egy kb 400 ezer ft értékű autót mivel érdemesebb védeni? kormányzárral, váltózárral, kerékbilinccsel, vagy valami más módszerrel? A védelemre nem szeretnék max. 20 ezernél többet költeni, de azért azt sem szeretném ha ellopnák. Igaz hogy kis értékű autó, de nekem fontos, illetve a 10ezres bicajokat is lopják szal ez nem indok.
am. igazad van :)
Hát az igaz,hogy egy ilyen kisértékű autóért nem kockáztatnák a szabadságukat az autótolvajok,de az ördög soha nem alszik!Nekünk váltózár van benne és riasztó!Igy kicsit macerásabb a tolvajnak,de igy is eltudnák persze vinni,csak kicsit megneheziti a dolgukat!:D Neked is tudom ajánlani ezt a kombinációt ami nekünk van...
Sztem ha el is lopnák az autódat akkor bontóba végezné,mivel kisértékű.
A kerékbilincs tudomásom szerint, mikor tilosban parkolunk és ráteszik az autóra, igaz még nem volt kerékbilincs az autómon, sőt még meg sem büntettek, mert megvettem a drága parkolóbérletet.
A kérdésre, nem tudok róla hogy ezt magánszemély is megveheti.
Riasztót javasolnék, vagy a kormányzár (ez az utólagos tipus).
Az én autóm kb. 1,2 millát ér 8 évesen, van gyári indításgátlója és ennyi, eddig még nem lopták el szerencsére!!!
Amúgy teljesen igazad van hogy védeni akarod, riasztó, kormányzár, váltózár egyebet nem tudok javasolni.
Nekem még riasztó sincs benne és szerencsére mégsem lopták el!
az egyik leghatékonyabb védelem ha bekötsz egy áramtalanító kapcsolót és valahol elrejted az utastérben.
De amúgy a profi autótolvajok nem fognak szarozni ilynekkel, feldobják egy trélerre az autót és kész, sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
Talán egy lcd pageres riasztó. Annyi a lényege hogy a riasztó távirányítója egy kis adó vevő egység, és ha elkezd riasztni az autó akkor nálad is csipog az egység, és csak reménykedsz benne ha elkezd csipogni, akkor eléggé gyorsan kiérjél az autóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!