Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki megköszöni azt, hogy...

Aki megköszöni azt, hogy rávillognak, a traffipax miatt, az már tudta, hogy ott van?

Figyelt kérdés

Az előttem lévő végig villogott mindenkinek, és volt aki már eleve lassan jött, az egyik elakadásjelzővel, a másik egy villantással megköszönte.

Mielőtt tudomást szereztem volna a mérésről, olyan tempóval (50) mentem,hogy nem tudtam megköszönni a tempó miatt.

(Tudom, ha 50-en a tempó, miért megyek lassabban -aki mer kockáztatni tőlem előzzön, ő úgyis biztos magában, nekem nem hiányzik a 30 ezer, ha esetleg kivágtak volna egy 40-es táblát, amit nem láttam, vagy hasonló)

2016. febr. 12. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Aki megköszöni azt, hogy rávillognak, a traffipax miatt, az már tudta, hogy ott van?"

Sajnálom, de nem sikerült megfejtenem, pontosan mi lenne a kérdés.

Nem hülyék az emberek, ha többen is jeleznek, gondolják hogy annak oka van.

Az 50-es tempó helyett csúcsforgalomban 40-el haladni...

Forgalmi vizsgán nem véletlenül buktatnak érte, mert buktatnak.

Indokolatlan feltartásnak minősül, rosszabb, mint a 30-al cammogás, mert azt legalább meg tudják szabályosan előzni, a 40-es meg gyorshajtásra kényszerítő sebesség lehet - vagy mögötted cammog az egész sor, vagy ha előzni akarnak fel kell gyorsítani 60 körüli sebességre (feltéve, ha egyáltalán van lehetőség előzni)

A 40-es tábla amúgy is ritkaság, ha sebességkorlátozás van, az 50 helyett általában 30-as táblákat raknak ki.

2016. febr. 13. 00:20
 2/12 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Aki megköszöni azt, hogy rávillognak, a traffipax miatt, az már tudta, hogy ott van?"

Nem, egyszerűen csak ember. Átadnak neki egy fontos információt, esetleg még anyagi hasznot is húz belőle az ember (=nem büntetik meg), hát nem úgy tisztességes, hogy megköszönje az ember? Engem legalábbis úgy neveltek, hogy ha kapok valamit, azt megköszönöm. Akkor is, ha már tudtam róla.

2016. febr. 13. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Na az ilyen, szándékosan negyvennel poroszkáló idiótáknak kívánom, hogy egye ki a rák a szívüket.
2016. febr. 13. 09:30
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
#3 én meg az olyan cigányokét, akik mások halálát kivánják minden piszlicsáré fas*ság miatt.
2016. febr. 13. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom magamra venni.
2016. febr. 13. 09:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem volt csúcsforgalom, és ha van is, mindenki 40-re lassít, pont a fentebb leírt okok miatt. (persze nyilván kivétel az ide írogató makulátlan, precíz,pontos,tökéletes sofőrök kivételével)

Ja meg persze van a hülye, aki beleszalad 65-el.(abból is biztos akad itt)

A másik, meg ha villognak, én rögtön azt nézem,hogy nincs e távolsági kapcsolva, van e megfelelő világítás, és mire ezt ellenőrzöm, a szemben haladó el is halad.(tehát nincs időm megköszönni) főleg nem sötétben.

2016. febr. 13. 10:38
 7/12 anonim ***** válasza:

"Nem volt csúcsforgalom, és ha van is, mindenki 40-re lassít, pont a fentebb leírt okok miatt."

Frászt. Egy majom lassít negyvenre, a többi hatszáz, aki mögötte halad pedig kénytelen az első miatt.

"(persze nyilván kivétel az ide írogató makulátlan, precíz,pontos,tökéletes sofőrök kivételével)"

Nem kell ahhoz zseninek lenni, hogy rájöjj, ahol ötven a megengedett, ott nyugodtan haladhatsz ötvennel. Csak pár üldözéis mániás, paranoid idióta fejében él olyan elképzelés, hogy ha ötven a megengedett, akkor inkább le kell lassítani negyvenre, biztos ami biztos.

"A másik, meg ha villognak, én rögtön azt nézem,hogy nincs e távolsági kapcsolva, van e megfelelő világítás, és mire ezt ellenőrzöm, a szemben haladó el is halad.(tehát nincs időm megköszönni) főleg nem sötétben."

Ez elfogadható magyarázat az első esetben. Azonban amikor már negyedszer villantanak rád, akkor ismét és ismét ellenőrzöd a fentieket, vagy rájössz, hogy radart jeleznek?

2016. febr. 13. 11:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak mivel nem csúcsforgalomról beszélünk, mint leírtam, értelmetlen.
2016. febr. 13. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ja meg persze van a hülye, aki beleszalad 65-el.(abból is biztos akad itt)"

Véleményem szerint meg az az idióta, aki az 50-es korlátozásnál lelassít 35-re az intézményesített gyorshajtás országában!

Igen, a km óra csal felfelé legalább 5 km/h-t. Aki óra szerint 50-nel halad, az kb. 45 km/h. 50-nél 68-ig belefér még a gyorshajtás is (megengedett+15+3 km/h műszer pontatlanság), ez a legtöbb km óra szerint 73 km/h.

Szóval ha még 40-es korlát van is, belefér ha óra szerint 50-nel haladsz, nem kell egyből a féket taposni!

2016. febr. 13. 12:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Majd akkor nyomok egy bő ötvenet, de ha kijön a csekk, akkor mondom a számlaszámom amire utalhatod a pénzt, és akkor soha többé nem fogok lelassítani,nehogy bárkit is feltartsak

Köszi!

2016. febr. 13. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!