Traffipaxoló Rendőrautóba nem ült senki, de láttam hogy ott van benne a készülék. Számíthatok csekkre vagy csak akkor működik ha benne ülnek? Pl: jár a motor. Esemény ma Nyírbátorba történt.
Szerintem is attól még mérhetett, hogy nem ült mellette senki.
Az autópályákon már egy ideje pl azt csinálják, hogy a traffipaxot a háromlábú állványra kiteszik egészen a szalagkorlát mellé, a rendőrautót meg eldugják pl a pihenő épülete mögé és így mérnek. Mire észreveszed a környezetbe beleolvadó traffipaxot a pálya szélén már ott vagy előtte 200m-rel.
Hátsó ülésen ült.
A múltkor mentemaz úton 50km/h-val és megláttam a Yard járgányt a ba$zadék dobozzal az anyóson, de nem láttam senkit, míg mellé nem értem.
A pali egy kabáttal takarta le(de pont látszott :D) a hátsó ablakot és fullra le volt csúszva az ülésen...
Na ennyit erről az országról...
Jobban kellene ellenőrizze a rendőrség a traffisokat, hogy ne aludjanak, minél több autóst tudjanak bemérni:-)
Örülj neki bakker, hogy nem traffizot, nem akart kicseszni senkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!