Fix traffipax szemből motorral mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Hali ma mentem motorral de benéztem egy fix telepített traffipaxot amibe szemböl olyan 75-80-al mentem bele de mire athaladtam rajta lassitottam 50-re! Ugye ezek mind a 2 irányba néznek.. azt szeretném kérdezni hogy ilyenkor lekapott? vagyis összeköti a szembe illetve az elhaladó forgalom képét?2016. febr. 2. 15:27
1/7 anonim válasza:
Ezek az új traffipaxok már százméterektől lekapnak, szóval teljesen mindegy hogy mire elé érsz lelassítottál-e vagy sem. És igen elég gyakori hogy mind a két irányból mérnek.
2/7 anonim válasza:
Nyugi, csak szemből vett fel..a te felvételed kidobják, mert nincs redszámod elől.
Ennyi.Az látható, ha van egy mögöttes kamera is.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2016. febr. 2. 19:33
4/7 anonim válasza:
Össze van kötve. Egyébként mi értelme lenne az elmenő kamerának???? Vagy aki feltette úgy volt vele, hátha akkor gyorsítasz:-)
HA elől bemért, akkor csatolja az elmenő képeket is. De ahhoz be kell mérjen. Ez éppen azért van kitalálva, ha valaki nem teszi fel elől a rendszámot, hátul le legyen olvasva.
Ha ez nem így lenne egy motor sem tudna belemenni a traffiba.
Viszonylag nagyon lefele vannak állítva, kérdés milyen messze voltál.
5/7 anonim válasza:
Az is kérdés ez melyik kamerarendszer
6/7 anonim válasza:
Egyébként azért is tudom, mert családban kaptunk már felvételt, neten meg lehetett tekinteni és volt hátsó felvétel is, ahol már lassan ment, csak ott volt olvasható a rendszám. És fix traffi volt, de még régen volt.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!