Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyikkel járok...

Szerintetek melyikkel járok jobban? Opel Astra F, vagy egy 95-99-es Suzuki Swift.

Figyelt kérdés
Első kocsi lenne. és a cél hogy olcsó legyen fenntartani,meg ne egyen sokat, olcsó alkatrészek stb. De ha már veszek akkor normálisat akarok. Mert halottam dolgokat, hogy a Swift nem annyira biztonságos. De főleg városban ide-oda szaladgálásra használnám. Max. 400000 Ft van rá.
2010. márc. 29. 18:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. márc. 30. 13:54
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
hát az én ismerőseim közt akinek suzukija volt (én is) azért volt mert első autó. de közülük mindenki alif várta hogy szabadúlhasson tőle -.- mert egy kényelmeten szutyok :)
2010. márc. 30. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha csak ez a 2 játszik, és valaha szeretnél másik autót is, azaz túlakarod élni az elsőt, akkor opel,

viszont 400000 ből kijön már valami komolyabb autó is pl ez:

[link]

A Suzukik amugy tényleg igénytelenek, egész megbízhatók, olcsón fenttarthatóak, viszont valóban kényelmetlenek, és veszélyesek, ha bármi baj van, te halsz meg elöbb, nem a másik.

2010. ápr. 1. 10:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Sajnos valóban sok a baleset Magyarországon és ha erre alapoznék T72-es. Az Opel csak egy fokkal jobb biztonságban a suzukiktól. Egy frontálisban szerintem tök mindegy miben ülsz. Én a suzukira szavazok.
2010. ápr. 1. 21:58
 25/25 samuka80 válasza:

Mivel nálunk mind a kettő van igy van összehasonlitási alapom.

Suzuki Swift: megölhetetlen motor és váltó.Jó gyorsul

/persze az alig 780Kg önsúly előnye/, de viszonylag gyenge fék.Fenntartása filléres muri, de a Jóisten mentsen meg egy frontális találkától.Családi autónak semmiképp.

Opel Astra F:Hát igen a néhai E kadett motorja kicsit átgyúrva.A motor a kasznihoz képest gyengécske /82 Le már jó!/, viszont a kaszni az imád rohadni.Fékek elsőosztályúak, és nem utolsó érdem, hogy van esélyed élve kibujni belőle egy frontális randevú után.Fogyasztásban 1,5 Lityivel több mint a Suzuki.

2011. okt. 25. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!