Szerintetek melyikkel járok jobban? Opel Astra F, vagy egy 95-99-es Suzuki Swift.
Szerintem egy Swifttel jobban jársz mert sokkal "igénytelenebb" mint egy Astra (értem ezalatt hogy, nem kell állandóan szerelőhöz hordanod).
A suzukik kb 4-6 liter között eljárnak az Astrák pedig nyugodtan bepuszilják a 7-9 litert is!
Szerintem felesleges belemenni abba hogy melyik a biztonságosabb mert abban úgyis az Opel nyerne, dehát ésszel kell közlekedni és semmi gáz nem lesz!
Ha a Suzukiban elromlik valami alkatrész rengeteg van hozzá, a bontók tele vannak alkatrésszel és nevetségesen olcsók!
Ja és próbálj kifogni egy szedán Swiftet mert azoknak még a formája is elég tűrhető és praktikusabb!
19:10:
Ne menyjünk bele a biztonságba? Mi van ha minden szebályt betartva közlekedsz óvatosan 50-el lakott tarületen belül, jön egy részeg félig beszívott bmw-s ( vagy akármi más felsőbb kateg. ) 91-100-al mert neki így tetszik, és frontálisan ütköztök? Melyikben van több esélyed túlélni? Egy opelben vagy egy suzukiban? És te nem tehetsz semmiről mert minden szabályt betartottál és óvatosan vezettél.
f astra.Én 120000km tettem bele,így van benne 275000km.
Pöccre indul.Haveromat ma elvittem egy körre,ő is ilyet vesz.1tonna,olcsó alkatrész,stabil az útfekvése se1.4 82le és nem eszik többet 7liternél télen se.Igaz az alap 60le kevés a kasztnihoz.Nézd meg a küszöböt+a benzintankbeöntőnél ne rohadjon(tipushiba).
A suzukiban 100000km ig van a számláló.Vajon miért?
19:16
Sem az astrában sem a swiftben nem valószínű hogy túléled, és ha így állsz az autóvásárláshoz akkor járj kamazzal. Szerintem swift, nekem volt és imádtam, nagyon keveset kellett rá költeni és el is tudtam adni mikor úgy éreztem ideje továbblépni. Viszont 1. autónak szerintem jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!