Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyikkel járok...

Szerintetek melyikkel járok jobban? Opel Astra F, vagy egy 95-99-es Suzuki Swift.

Figyelt kérdés
Első kocsi lenne. és a cél hogy olcsó legyen fenntartani,meg ne egyen sokat, olcsó alkatrészek stb. De ha már veszek akkor normálisat akarok. Mert halottam dolgokat, hogy a Swift nem annyira biztonságos. De főleg városban ide-oda szaladgálásra használnám. Max. 400000 Ft van rá.
2010. márc. 29. 18:51
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
0%
Ja, és a suzukit nem kell hordjad havonta karosszériáshoz, mert az astra kirohad alólad, az tuti, bár most az összes Opel fun le fog pontozni, de ez akkor is így van. Bátyámnak b vectrája van, és szörnyen néz ki.
2010. márc. 29. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! Nekem 2001-es Boram van, a szervízt az ég világon soha nem látta, pedig sokáig taxiként használtam. Szerintem nyugodtan lehet olyat is venni, semmi gondom nem volt (és most sincs) vele... Egyébként 1.9 PdTDI
2010. márc. 29. 19:53
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

A trabant sem rohadt,mert az is papírból volt.

Suzukival nemhogy a frontálisat nem éled túl.

Nemrég történt,hogy !!!körforgalomban!!! belement egy audis(?)egy suziba.suziban 2 halott,luxuscsávó fejfájásra panaszkodott.Meg akarod tudni,milyen a konzerv darálthúsnak?1000kg és 600kg között nemkicsi a külömbség.

2010. márc. 29. 19:59
 14/25 anonim válasza:
0%

19:59

gyanítom ha tényleg annyira vacak lenne gyártani sem engednék

2010. márc. 29. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Az egy dolog h a trabant papírból van, de az alja, doblemezek, merevítők ott is fémből vannak, ezálltal van minek rohadni ott is pl hattyúnyak...
2010. márc. 29. 20:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ez a kettő között kell választani akkor én is az F Astrát választanám! :)
2010. márc. 29. 20:42
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

ne mondd már hogy az Opel 9 litert megzabál..

Az 1,6 BMW-m 5,8-8 liter között zabálgat

2010. márc. 29. 20:43
 18/25 anonim ***** válasza:

Azért 400 ezerért kíváncsi lennék milyen F Astrát lehet találni ami nincs szarrá hajtva, nem rohadt még szét és a motorja is makulátlan ja és ami 95-östől fiatalabb!

Nem kötekedni akarok se nem érvelni a Suzuki mellett!

Csak a Suzukit kicsit jobbnak találom városi autónak mint egy Opelt!

Amúgy nekem sem Suzukim sem Opelem nincs nekem egy 15 éves dízeles Audim van aminek 5-6 liter a fogyasztása és szerintem biztonságos kocsi, ha nagyobb összeget határozott volna meg a kérdező akkor természetesen Audit vagy BMW-t ajánlanék neki!

19:10-es vagyok!

2010. márc. 29. 21:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
93-94es astrából van ilyen árú, de azok közt is van sok jó, csak keresni kell...
2010. márc. 29. 21:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is a Suzukit ajánlanám csak azért mert nekem is az van és ha nincs széthajtva nagyon sokáig nem kell szervizbe vinni.Első kocsinak tökéletes.Keveset fogyaszt olcsóbb az alkatrész mint az opelhez.Volt nekem Opel kadetem is.Nagyon rohadt és mindig kellett vinnem szervizbe valamiért.A Suzukit meg nem mert tényleg nagyon igénytelen autó és szerintem abba ne menjünk bele hogy biztonságosabb e vagy sem mert az Opelban is meglehet halni ha nekimegy egy nagy BMW persze a Suzukiban nagyobb esély van rá de nem azt jelenti hogy most egy sz@r autó.ha egy kicsit erősebb lenne a kasznija akkor az egyik legjobb legmegbízhatóbb és a legbiztonságosabb autó lehetne.
2010. márc. 29. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!