Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számít a csajoknál, hogy...

Számít a csajoknál, hogy milyen autód van?

Figyelt kérdés

2016. febr. 4. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Hányszor írjam még le, hogy nem.
2016. febr. 4. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen csajról beszélünk. Minden lány örül annak, ha a csávójának jó kocsija van, de akinek ez nagyon fontos szempont azt inkább hanyagold. :D
2016. febr. 4. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Az olyan r|bancot akit csak ez érdekel is csak megbszni érdemes.
2016. febr. 4. 14:02
 4/10 anonim válasza:
100%

Nekem nem számít. Én nekem nem ez az elsődleges szempont. Szeretek egyedül megélni és eltartani magam. Rosszul érezném magam,ha valaki folyton pénzzel tömne.

Nem köszönöm.

Ui.: szeretek tömegközlekedésen utazni ;)

2016. febr. 4. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Számít! De nem az hogy BMW-d van e vagy Audid. Hanem az hogy amid van az normálisan nézzen ki, ne legyen se mocskos, se bazári, legyen kényelmes, érezze benne biztonságban magát. Ennyi
2016. febr. 4. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
10%

Számít. új BMW-ben, Merciben gyakran láttam hogy a csávó egy fullos csajt vitt.

Láttam olyat is aki kispolszkival volt, mellette is ült csaj de elég rusnya volt.

2016. febr. 4. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A héten hanyszor fogod még ezt megkérdezni,a "lehet csajozni kocsival" meg a "milyek kocsit vegyek amivel lehet csajozni" többi agymenéssel egyetemben?
2016. febr. 4. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Nekem fél milliós kisautóm van és barátnőm meg nincs, úgyhogy számít.
2016. febr. 4. 15:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Ne gyanúsíts pajtikám héten első kérdésem ez ;)
2016. febr. 4. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek sajnos igaza van, Valószínűleg nem ő kérdez ilyet minden héten 2-3 alkalommal. Sok sikertelen balfék híreszteli ezt a csajokról, és sokan be is dőlnek ennek a tévhitnek. Te ne ess ebbe a hibába, kérdező. Mindig lesznek, akik nem tudnak megtanulni úszni. De ez nem a víz hibája. Az mindenkinek egyformán nedves.
2016. febr. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!