Fiuknál is annyit számit a jo mell mint pl a csajoknal az izmos test?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 19:42
1/4 anonim válasza:
Gondolom, hogy annyira azért nem, bár nem tudom pontosan mennyire számít a jó test a lányoknak.Mármint inkább legyen szép arca, jó alakja a lánynak mint jó melle.
2/4 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam hogy a normális nőknél nem számit az izmos test, csak ne legyen elhanyagolt.. átlag sportosság elég. Pasik koréből meg csak a saját véleményemet tudom biztosan, ezek alapján: igen,kb ugyan annyira számit.. legyen kb átlagos, és akkor tok mindegy, vannak dolgok amik jobban számitanak egy jo kapcsolatban
3/4 anonim válasza:
Számít, de nem annyit. A fiúkat kevésbé érdekli a külső, mint a lányokat.
4/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés :D
A barátomnak sincs izmos teste mégis szeretem. Nekem nincs jó mellem mégis szeret. Nos... akkor mi is a fontos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!