Csajozós kocsi falura?
Mit vegyek ha azt akarom hogy a csajok nyomuljanak rám?
Tudom hogy nem mindeggyik ilyen de én pont az olyan csajokat keresem aki kezdeményező ha pénzt lát, de nem prostit akarok hanem ilyen golddigger ribiket.
Én falura csak is ezt ajánlom. Jehn Deer, több millióba kerülnek és a csajok ha meglátnak egy ilet tuti össze pisilják a bugyogót...
Olyan kocsid legyen bárhol is élsz, ami minden szempontból megállja a helyét..az pedig egy jobb francia, vagy amerikai kisbusz, automata váltóval, állófűtéssel,gyönyörű, zogoralakk minőségű gyöngyház dukkóval..
Ha tisztán tartod kívül-belül, akkor te leszel az örök nyertes.
Arra ügyelj, hogy hátul legyen egy ügyesen szétnyitható puha matrac..téged sosem fognak elfelejteni. Pláne, ha van egy dugihely, amiben finom csoki, némi likőr is akad.
Nyomulni fognak rád. Még a Béla is.
A csajok nem értenek az autókhoz, csak azt nézik hogy jól néz e ki az autó vagy sem.
Az új autó szép, az fog nekik tetszeni. A 20 éves BMW nem fog nekik tetszeni mert látszik rajta hogy nem 2016os design.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!