Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW tényleg ennyire csajozós...

A BMW tényleg ennyire csajozós kocsi?

Figyelt kérdés
Múlt hét végén vettem egy 2007-es BMW-t és már szombaton hívott egy csajszi kávézni, meg ma is rám írogattak tobben facen. Eddig men le se sz*rt senki. Ez tényleg ilyen egyszeru a mai világban?

2015. szept. 7. 09:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Bizony, vannak esetek, amikben ennyire egyszerű. De ha ez megnyugtat: 10, 20, de még 30 éve is voltak olyan lányok, akik buktak a menő autóra. Csak minden korban más volt az épp aktuális csajozós kocsi.
2015. szept. 7. 09:40
 2/23 anonim ***** válasza:

Ja, az egyszerübb csajokat 20 éve egy 16V GTI golffal meg lehetett fogni. :D

A Discos luvnyákat meg Tuning cabrioval. Vettem egy akkor 20 éves jó karban levö kabriót, messziröl vigyorogtak a sötétben, pedig nem is látták még hogy egyáltalán pasi ül-e benne.:D

2015. szept. 7. 09:44
 3/23 anonim ***** válasza:
Mikor még fiatal voltam és apu vett egy 320D-t (2001-ben) akkor a megyei jogú városunkban csak 2 db ilyen volt. Sok csaj jött rám, de azért tudd hogy az ilyenek nem hosszabb távon akarnak....:D Szóval legyen eszed és szűrd ki a pénzéhes nőket!
2015. szept. 7. 10:35
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, miért kéne kiszűrnie? Csak tudni kell melyik az és a megfelelő funkciót adni neki.:)
2015. szept. 7. 10:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan nő, aki a bmw-d miatt van veled, sokkal többe kerül mintha heti 2-3 alkalommal elmész egy jóféle hivatásoshoz. Bré sem jár benne kevesebb, max letagadja:)
2015. szept. 7. 11:04
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Akik nem értenek az autókhoz,azoknál a BMW, még mindig felér egy Maserattival vagy egy Jaguar-ral szóval működik. Németországban pl. csak egy sima népautó, amit meg sem néznek,mert alap (bár azt hittem már nálunk is az) , de ezek szerint akkor még mint írtad is működik.
2015. szept. 7. 12:53
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért látszik hogy te is csak tv-ben láttad Németországot. Azért még az Sem népautó aminek az a márkája. Abban igazad van hogy nem nézik meg, mert sok van. Nekem öreg BMW-m van, de mindig megkapom a németektöl is (piszkálódásból), hogy csöndben legyek mert akinek BMW-je van az nem panaszkodhat. Ok hogy ez az öreg BMW-re nem igaz, de azért azt sugallja hogy nem a pór nép veszi (újban persze). A népautó a Ford, opel stb.

Meg a német nem úgy működik hogy a nyálat csorgatja egy ilyen autóra. Inkább egy tökéletesen megcsinált oldtimert néznek meg.

2015. szept. 7. 13:13
 8/23 anonim ***** válasza:
Aha csak TV-ben , meg 1 hónapja jöttem haza, meg eleőző 15 évben minden évben voltam kint legalább 2 hetet. Tudom,hogy fáj,hogy semmi extra nincs benne,de tényleg nincs.
2015. szept. 7. 14:09
 9/23 anonim ***** válasza:
Állj ki egy magyar megyeszékhely buszmegállójába egyszer 5 percre és számold a BMW-ket, valószínű nem lesz elég a 2 kezed hozzá. Utána állj ki Porschét számolni , és rájössz,hogy a BMW ugyanolyan népautó már nálunk is mint egy általad annak titulált Opel vagy Ford , Németországban emg aztán főleg. Németország elég nagy én Bayernbe járok ki már 15 éve (ugye ott gyártják ezt a "csoda" vasat) , ott tényleg szinte minden 2. embernek ilyen van.
2015. szept. 7. 14:12
 10/23 anonim ***** válasza:

"Tudom,hogy fáj,hogy semmi extra nincs benne,de tényleg nincs."

Nem állítottam az ellenkezőjét.

Évente 2 hét az már valami.

2015. szept. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!